
עוגת גבינה פירורים מענגת
אני כל-כך אוהבת עוגות גבינה! אם לומר את האמת אני לא יכולה לעמוד בפניהן. את המתכון הזה לעוגת גבינה פירורים שהיא מעדן קיבלתי מחברה טובה, היא הבטיחה לי שזה יהיה המתכון היחידי לעוגת גבינה פירורים שאני אצטרך אי פעם, והיא צדקה!
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- תבנית קפיצית 24/26 קוטר
הוראות הכנה
הכנת הבסיס
מערבבים את החמאה המומסת עם הפתי-בר, משמנים תבנית קפיצית 24/26 ומסדרים בתחתית התבנית את תערובת הפתי-בר והחמאה. מכניסים את התבנית לתנור על 150 מעלות ל10 דקות.
הכנת המלית
מקציפים שמנת מתוקה, גבינה לבנה, פודינג וניל וסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוציאים את התבנית מהתנור לצינון ומעל לבסיס הפתי-בר מוזגים את המלית, משטחים יפה את החלק העליון ומסדרים את האוכמניות (אפשר להחליף בתותים). מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כל הלילה.
עוגת גבינה היא העוגה הקלאסית ביותר, ואם לומר את האמת אנחנו פשוט מתים עליה! מלבד הגרסה הקרה יש לנו עוד כמה מתכונים מומלצים לעוגות גבינה:
*המתכון המומלץ: מתכון לעוגת גבינה אפויה, קלילה וגבוהה
שיתוף >>
12 דירוגים וחוות דעת
שירה
06/06/2019
ואוווווווווווווווווווווו
עוגה מטריפה!!!!
אני השארתי מעט ביסקוויטים עם חמאה ושמתי מלמעלה במקום האוכמניות נראה מדהיםםםם!!!1
ותודה רבה על המתכון!

23/01/2017
היי טלי,
האם הידקת היטב את הפירורים לתחתית התבנית? חשוב להדק את הפירורים בעזרת כוס.
טלי
21/01/2017
העוגה טעימה מאוד אבל למה הבסיס מתפורר בעת שחותכים את העוגה? עשיתי בדיוק לפי המתכון

05/06/2016
היי אריאלה,
ניתן להשתמש בגבינת מסקרפונה ומעט קליפת לימון תעשה רק טוב לעוגה 🙂
אריאלה
26/05/2016
היי שלומית, התבלבלתי וקניתי גבינת מסקרפונה….אפשר להשתמש במקום גבינה לבנה?
האם מתאים להוסיף קליפה מגורדת מלימון?

16/02/2016
היי אושרת,
גבינה לבנה 9% שומן.

16/02/2016
היי חגית, ההקצפה נעשית רק עד לקבלת תערובת סמיכה ולא יותר.
פעולת ההקצפה לא עוזרת לעוגה להתייצב.
לאחר לילה במקרר המרקם מעולה ולא נוזלי.
שוקי
16/02/2016
טיפ ! אני מכין את עוגת פירורים , הכי אהובה עלי מזה 30 שנה והכי קלה להכנה , ללא אפיה בכלל .
שדרגתי לשמנת רגילה במקום גבינה יוצא מעולה .
יש להמתין לפחות יום במקרר שכל הרטיבות נוזלת למטה . יוצא יותר טעים .
אפשר להוסיף נגיעות פרי .. אננס, תות שדה , אוכמניות …
אשרת
15/02/2016
באיזה גבינה לבנה להשתמש?כמה אחוזי שומן?
חגית
05/12/2015
אשמח לדעת כמה זמן הקצפה בערך צריך להגיע לתערובת אחידה?? חוששת שזה יהיה נוזלי מידי ולא יתקשה כמו שצריך..

20/05/2015
היי שלומית, האוכמניות הן רק לקישוט.
ניתן להכין את העוגה עם או בלי אוכמניות.
בכל מקרה מדובר בכמות קטנה של כמה עשרות אוכמניות.
שלומית
19/05/2015
חסר במתכון כמות של האוכמניות.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!