FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


פסטה ברוטב שמנת, פסטו ועגבניות מיובשות

על ידי FoodisGood  ,

מתכון קל ומהיר לפסטה "פרפרים" ברוטב עשיר של שמנת, פסטו ועגבניות מיובשות. ניתן להכין ממרח פסטו בבית או לקנות מוכן, בכל מקרה, המתכון מהיר מאוד ומתאים לכל עת.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 4 מנות פסטה

מצרכים למתכון

2 כוסות פסטה "פרפרים" יבשה.

1 חבילת שמנת לבישול.

4 כפות גדושות של רוטב פסטו.

2 כפות שמן זית.

מלח ופלפל לפי הטעם.

שן שום קצוצה דק.

7 עגבניות מיובשות (חתוכות גס)

50 גרם חמאה (חצי חבילה)

הוראות הכנה

את הפסטה מבשלים בסיר עם מים רותחים למשך 7 דקות או עד לכדי ריכוך הפסטה. מסננים ומעבירים לקערה.

בסיר קטן או מחבת עמוקה ממיסים את החמאה ומטגנים יחדיו את הפסטו ושן שום למשך 2 דקות. מוסיפים לסיר מיכל שמנת ומערבבים היטב עד לצמצום הרוטב והסמכתו.

מוסיפים לסיר מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם , וכן, עגבניות מיובשות.

מערבבים היטב למשך דקה, מוסיפים את הפסטה המוכנה, מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.

ניתן לבחור כל סוג פסטה שאוהבים.
למנה אפשר להוסיף צנוברים קלויים.


עוד מתכוני פסטה שכדאי להכיר:

 

אולי יעניין אותך...

2 דירוגים וחוות דעת

פךתה

לדעתי לשדרג ובמקום עגבניות להשים פטריות תנסו טעים

הכנתי את המתכון אפשר להוסיף זיתים שחורים כתוספת נחמדה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.