
פסטה ברוטב שמנת, פסטו ועגבניות מיובשות
על ידי FoodisGood מתכונים צמחוניים, פסטה ונודלס
מתכון קל ומהיר לפסטה "פרפרים" ברוטב עשיר של שמנת, פסטו ועגבניות מיובשות. ניתן להכין ממרח פסטו בבית או לקנות מוכן, בכל מקרה, המתכון מהיר מאוד ומתאים לכל עת.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- 4 מנות פסטה
הוראות הכנה
את הפסטה מבשלים בסיר עם מים רותחים למשך 7 דקות או עד לכדי ריכוך הפסטה. מסננים ומעבירים לקערה.
בסיר קטן או מחבת עמוקה ממיסים את החמאה ומטגנים יחדיו את הפסטו ושן שום למשך 2 דקות. מוסיפים לסיר מיכל שמנת ומערבבים היטב עד לצמצום הרוטב והסמכתו.
מוסיפים לסיר מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם , וכן, עגבניות מיובשות.
מערבבים היטב למשך דקה, מוסיפים את הפסטה המוכנה, מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
ניתן לבחור כל סוג פסטה שאוהבים.
למנה אפשר להוסיף צנוברים קלויים.
עוד מתכוני פסטה שכדאי להכיר:
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
פךתה
06/03/2016
לדעתי לשדרג ובמקום עגבניות להשים פטריות תנסו טעים
11/12/2014
הכנתי את המתכון אפשר להוסיף זיתים שחורים כתוספת נחמדה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!