
קציצות בורגול מטוגנות (צמחוני)
על ידי המטבח של שרית קציצות
אלתור של הרגע האחרון הוביל למתכון יוצא מן הכלל לקציצות בורגול מטוגנות שנחטפות בשנייה שיוצאות מהמחבת. אני ממליצה מניסיון שלי להכין כמות גדולה של קציצות מראש פשוט כיוון שההכנה לוקחת זמן והקציצות נגמרות מהר מאוד.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
30 דקות
1 שעה
1 שעה 30 דקות
- כ-10 קציצות בורגול
הוראות הכנה
את הבורגול משרים ב-2 כוסות מים רותחים למשך 20 דקות. מעבירים את הבורגול למסננת וסוחטים את הנוזלים.
מחממים שמן בסיר ומטגנים קוביות בצל, גזר ושום. מטנים עד שהבצל מתרכך תוך ערבוב מידי פעם.
מוסיפים לסיר את הבורגול ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים לסיר כוס וחצי מים, מלח ותבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15-20 דקות עם מכסה עד שהמים מתאדים לגמרי.
מצננים את הבורגול לחלוטין ומערבבים היטב עם שאר מצרכי הקציצות.
2 דירוגים וחוות דעת
שרה
יצאו קציצות טעימות!!
ממליצה לנסות להכין, לא הרבה עבודה בכלל ויוצאת כמות שתספיק לכווולם
אני הכנתי עם בורגול עבה כי לא רשום איזה סוג להשתמש ויצא מעולה !
סופי
זו כמות לכ 20 קציצות! עשיתי כמות כפולה יצאו לי יותר מ 50 🙁