
מתכון: ברוקולי מוקפץ בקלי קלות
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות
הוא ירוק, הוא בריא והכי חשוב - הוא טעים! מתכון לברוקולי מוקפץ עם רוטב צ'ילי וסויה שמכינים בקלות. משמש כתוספת בריאה וטעימה לכל ארוחה!
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
10 דקות
10 דקות
20 דקות
- 1-2 סועדים
מצרכים למתכון
2.5 כפות שמן זית
ראש ברוקולי טרי או 250 גרם ברוקולי קפוא
3 שיני שום קצוצות
כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
מיץ מרבע לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
אם משתמשים בברוקולי טרי: חותכים את הברוקולי לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים ומלח כ-5 דקות, מסננים ממים.
אם משתמשים בברוקולי קפוא: מפשירים במיקרו כ-3 דקות
במחבת ווק גדולה מחממים שמן זית כדקה.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקפיצים 2-3 דקות.
מוסיפים שום ומקפיצים עוד 2 דקות.
מוסיפים סויה ורוטב צ'ילי, מיץ לימון וקצת מלח ופלפל וממשיכים בהקפצת הברוקולי עוד כ 2-3 דקות, עד שהברוקולי רך ומוכן לאכילה.
אנחנו מתים על ברוקולי! הנה כמה מהמתכונים שאנחנו הכי אוהבים:

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!