FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת קלמנטינות באינגליש קייק • הכי טובה שתכינו

על ידי FoodisGood  

החורף ממש בשיאו וכולנו כבר אכלנו כמה עשרות קלמנטינות, אנחנו בטוחים שברגע זה בדיוק אתם תוהים מה עוד ניתן לעשות עם הפרי הקטן והמתוק הזה. לנו יש את התשובה! עוגת קלמנטינות זריזה עם חתיכות ומיץ הפרי.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • תבנית אינגליש קייק גדולה

מצרכים למתכון

6 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה

1 כוס קמח

1 כוס ועוד 1 כף קוקוס

1 כוס שמן

1 כוס מיץ קלמנטינות

2 קלמנטינות קלופות וקצוצות בינוני (לא קטן מידי)

הוראות הכנה

מקציפים חלבונים עם כוס סוכר לקצף תפוח ואוורירי.

מתחילים להוסיף בהדרגה קמח, שמן, מיץ קלמנטינות, קוקוס ואת יתת החומרים.

מערבלים באיטיות עד לאיחוד כל החומרים.

מעירים את בלילת העוגה לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית, משומנת בתרסיס שמן.

מפזרים חתיכות קלמנטינה מעל לעוגה ודוחפים אותן פנימה (ממש מעט) בעזרת מזלג.

אופים את העוגה בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות.

מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר ובוזקים אבקת סוכר, מקשטים בכמה קלמנטינות ומגישים.

כדאי לדעת: על היתרונות הבריאותיים של הקלמנטינה

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן