
עוגת קלמנטינות באינגליש קייק • הכי טובה שתכינו
על ידי FoodisGood עוגות
החורף ממש בשיאו וכולנו כבר אכלנו כמה עשרות קלמנטינות, אנחנו בטוחים שברגע זה בדיוק אתם תוהים מה עוד ניתן לעשות עם הפרי הקטן והמתוק הזה. לנו יש את התשובה! עוגת קלמנטינות זריזה עם חתיכות ומיץ הפרי.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- תבנית אינגליש קייק גדולה
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר לקצף תפוח ואוורירי.
מתחילים להוסיף בהדרגה קמח, שמן, מיץ קלמנטינות, קוקוס ואת יתת החומרים.
מערבלים באיטיות עד לאיחוד כל החומרים.
מעירים את בלילת העוגה לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית, משומנת בתרסיס שמן.
מפזרים חתיכות קלמנטינה מעל לעוגה ודוחפים אותן פנימה (ממש מעט) בעזרת מזלג.
אופים את העוגה בתנור בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר ובוזקים אבקת סוכר, מקשטים בכמה קלמנטינות ומגישים.
כדאי לדעת: על היתרונות הבריאותיים של הקלמנטינה
- מכילה ויטמין C בשפע >> לעוד מקורות ויטמין C
- מחזקת את השיניים והחניכיים
- מסייעת בספיגת ברזל לגוף >> למגוון מאכלים המסייעים בספיגת ברזל
- מחזקת את המערכת החיסונית
- משפרת את הראייה >> בדיוק כמו עדשים כתומות או גזר
- מעכבת את הזדקנות העור
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











