אצבעות פיצה פריכות ב-10 דקות עבודה
על ידי ממטבחה של סיגלית טנצמן מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מתכון קל, טעים ומהיר לאצבעות פיצה פריכות, נשנוש מושלם לארוחת ערב לילדים ולכל המשפחה. מומלץ להכין ביחד עם הילדים.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
10 דקות
10 דקות
20 דקות
- 4 אצבעות
מצרכים למתכון
4 פרוסות לחם לבן
קטשופ
גבינה צהובה
לציפוי
ביצה טרופה
מלח
אבקת שום
פירורי לחם
שומשום
הוראות הכנה
את הקשה של הלחם נחתוך ונישאר עם החלק הרך.
נרדד את הלחם למלבן דק, נמרח קטשופ, נפזר גבינה צהובה ותוספות.
נכין 2 קערות - באחת נערבב ביצה טרופה עם מלח ובשנייה נערבב פירורי לחם עם אבקת שום ושומשום.
נחמם שמן חצי עמוק במחבת או נרפד תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
נגלגל את הלחם כמו רולדה ונטבול בביצה טרופה.
לאחר מכן נצפה את הלחם היטב בפירורי הלחם.
לטיגון: נטגן בשמן החם כ-2 דקות מכל הצדדים, עד להשחמה.
אל תפספסו >> מתכון לפיצה מעולה בקלות
המלצות לארוחות ערב:
לעוד רעיונות נסו את העמוד הבא >> מאגר המתכונים
לאפייה: נסדר את אצבעות הפיצה על התבנית המשומנת, נרסס מעט ספריי שמן ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-5 דקות, נהפוך ונאפה כ-5 דקות נוספות, עד להזהבה.
נוציא את אצבעות הפיצה, נניח לצינון של מספר דקות ונגיש לצד פרמז'ן וירקות חתוכים.
אל תפספסו >> מתכון לפיצה מעולה בקלות
המלצות לארוחות ערב:
לעוד רעיונות נסו את העמוד הבא >> מאגר המתכונים