
תבשיל אפונה עם ביצים ברוטב אדום
על ידי אילנית בניזרי מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
תבשיל מאוד קל להכנה של אפונה וביצי עין ברוטב אדום. התבשיל מתאים מאוד כתוספת נהדרת לכל ארוחה ויכול לשמש כארוחת ערב נהדרת עם סלט ולחמנייה. קל, פשוט וטעים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- 6-7 סועדים
הוראות הכנה
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף כפית כורכום ולערבב.
להוסיף חצי שקית אפונה של סנפרוסט ולערבב.
להוסיף פלפל לבן,פלפל שחור גרוס,כף צ'ילי גרוס (או כף פפריקה) 3 שיני שום כתושות חופן כוסברה קצוצה וכוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף (ניתן להוסיף פלפלים חריפים למי שרוצה).
להביא לרתיחה ,לבשל על להבה נמוכה כחצי שעה עד לריכוך האפונה.
להוסיף ביצים לפזר מעל מעט מלח ופלפל שחור גרוס לכסות מיכסה.
המלצות לארוחות ערב:
מחפשים עוד רעיונות? כאן תמצאו את כל המתכונים לפי סוגים >> מאגר המתכונים
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












6 דירוגים וחוות דעת
ספיר
מעולה תודהה!!
סיון
מעולה, מכינה פעם אחר פעם, כבר זוכרת את המתכון בראש….. 🙂
סיון
מעולה….. חוזרת למתכון שוב ושוב……
ברכה
נדיר שחוזרת להגיב אבל הכנתי, במהירות וקלות, יצא מעולה!! תודה רבה!!
דניה
עשיתי עם פפריקה ובלי כוסברה, בתוספת לחם בייתי, סלט וטחינה. ארוחת ערב משביעה וטעימה מאוד, תודה.
ערן
ניסיתי, יצא מעולה….תודה