
מתכון קינואה בצ'יק – 3 מצרכים | 25 דקות
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, תוספות
בישול קינואה לבנה הוא המהיר ביותר מבין 3 הסוגים, קינואה לבנה משתלבת נהדר במאכלים רבים כמו ממולאים, תבשילים, מרקים וכד’.. אז איך מבשלים קינואה בצורה הטובה ביותר? בדיוק כך:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
מעבירים את הקינואה למסננת ושוטפים תחת ברז (ממש כמו אורז).
בסיר בינוני שמים את המים, המלח והקינואה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שכל המים נספגים (כ – 15 דקות בישול). הקינואה מוכנה כאשר כל הגרגרים הפכו מלבנים לשקופים.
מסירים את הסיר מהאש ונותנים לקינואה מנוחה של 5 דקות נוספות בתוך הסיר, מכוסה כמובן. במידה והקינואה עדיין מעט פריכה ניתן להחזיר אותה לבישול של כמה דקות נוספות עד שכל הנוזלים נעלמים.
לסיום, מתפיחים ומפרידים את הקינואה בעזרת מזלג.
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











