לרוטב הפרג יש איזון טעמים של מתוק וחריף שאי אפשר לעמוד בפניו. רוטב נהדר להגשה על סלט תרד ותותים או כל סלט אחר שמשלב עלים ירוקים, הוא אפילו משדרג מאוד סלט כרוב. רוטב מיוחד מאוד שמומלץ לנסות.
זמן עבודה: 5 דקות | מתאים לסלט גדול X2
מצרכים:
- 3/4 כוס מיונז
- 1/4 כוס חלב
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס חומץ יין לבן
- 2 כפות פרג
- 1/2 כפית חרדל חלק
- 1/8 כפית מלח
הוראות הכנה:
- מערבבים את כל החומרים בצנצנת, משקשקים היטב עד לקבלת מרקם חלק.
- מעבירים את הצנצנת למקרר לשעה לפחות.
- לפני ההגשה יש לנער היטב ואז לשפוך על הסלט.
- נשמר היטב בצנצנת סגורה במקרר עד שבוע ימים.