FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תפוחי אדמה בשום ופרמז'ן

שילוב הטעמים והמרקמים עובד בצורה מושלמת והחלק הכי טוב זה שאין כאן הרבה עבודה. כמה דקות של הכנה והמנה מוכנה. מנה מלוחה סופר מוצלחת שמשמשת כתוספת חמה לארוחה חלבית או כמנה בפני עצמה.

שימו ❤️ יש לנו אוסף מיוחד לאוהבי תפוחי אדמה >> 27 מתכונים עם תפוחי אדמה

זמן עבודה: 15 דקות | 3-4 סועדים

מצרכים:

  • 2 כפות חמאה מלוחה
  • 2 כפות שמן זית
  • 800 גרם תפוחי אדמה קטנים, פרוסים לחצי לאורך
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4 שיני שום כתושות
  • 20 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 2 כפות מיץ לימון
  • אופציה לשדרוג והגשה – 3 כפות עירית קצוצה

הוראות הכנה:

  1. ממיסים חמאה במחבת רחבה ועמוקה על אש נמוכה. לאחר שנמסה, מוסיפים שמן זית.
  2. מוסיפים את תפוחי האדמה וקורט מלח.
  3. מכסים את המחבת במכסה. מגבירים את האש לבינונית ומערבבים הכל יחד.
  4. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 12-15 דקות, עד שמזלג נכנס בקלות לתפוח אדמה, מנערים את המחבת מדי פעם.
  5. מוסיפים את הפלפל השחור ומבשלים במשך 2 דקות.
  6. מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים פרמז'ן מגוררת, עירית ומיץ לימון ומערבבים יחד בזהירות.

שדרגו את הארוחה והגישו עם:

עוד דרכים מעניינות להכין תפוחי אדמה:

דילוג לתוכן