FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

קבלו מתכונים ואוספים חדשים ישירות למייל

6 מתכונים לעוגיות מושלגות בטעמים שונים

עוגיות שלג הן העוגיות הקלות והטעימות ביותר. בעמוד תמצאו 6 מתכונים מעולים לעוגיות מושלגות במגוון טעמים, כל המתכונים פרווה.

מתכון לעוגיות דובשניות מתקתקות

בכדי לפתוח שנה מתוקה יש צורך בעוגיות מתוקות, מתכון קל, מהיר וטעים לעוגיות דובשניות מתקתקות שמזכירות את הילדות. מתנה מעולה לראש השנה.

על ידי Mazal Gershon

עוגיות שוקולד מושלגות פרווה

מתכון פרווה לעוגיות שוקולד מושלגות כי גם עוגיות פרווה יכולות להיות יפייפיות וטעימות. אני אוהבת את העוגיות האלו במיוחד בגלל שהן נראות נהדר ומתאימות מאוד לאירוח. חשוב לא לוותר על צינון הבצק במקרר כי זה מה שעוזר לעוגיות לקבל את המרקם הנימוח.

על ידי מתוק לי

עוגיות אגוזים מושלגות

מתכון לעוגיות אגוזי מלך בניחוח וניל וקוקוס, עוגיות קלות וטעימות שנמסות בפה.

על ידי המתכונים של אמונה בוארון

עוגיות שלג שוקולד סדוקות

עוגיות השלג הן עוגיות אהובות במיוחד, המראה שלהן מגרה והטעם מושלם. מתכון קל וטעים לעוגיות שלג שוקולד סדוקות עם תוספת טעימה במיוחד.

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון

עוגיות טחינה מושלגות מטריפות

עוגיות טחינה מדהימות ונימוחות המגולגלות ונאפות בציפוי אבקת סוכר היוצר צורת "רעידת אדמה" מיוחדת. ניתן להכין בגרסה חלבית או פרווה טבעונית.

על ידי ממטבחה של נורית ג.

מתכון לעוגיות בוטנים מושלגות

מתכון פשוט וטעים לעוגיות בוטנים מרוקאיות מושלגות. העוגיות המסורתיות שמתאימות למימונה, לפסח או סתם ליד הנס בבוקר. עם כמה מצרכים פשוטים ו-15 דקות עבודה תקבלו עוגיות בוטנים מושלמות.

על ידי Helena Ben Hamo

כתבות מעניינות

מתכון: עוגת גבינה באסקית קלאסית

מתכון: עוגת גבינה באסקית קלאסית

עוגת גבינה שמכינים בקערה אחת, אופים בחום גבוה עד שהיא שחומה ממש ומוציאים כשנדמה שהיא עדין לא מוכנה. אחרי זמן מנוחה, פשוט אי אפשר להפסיק ליישר אותה, בזכות המרקם שנמס בפה וטעם מיוחד שמתקבל מהמעטפת השחומה שלה. לגרסה ללא גלוטן מחליפים את הקמח בקורנפלור

  המשך קריאה
עוגת שיש בחושה ורכה ב-10 דקות עבודה

עוגת שיש בחושה ורכה ב-10 דקות עבודה

מתכון מעולה להכנת עוגת שיש בחושה קלאסית. העוגה מאוד קלה להכנה ואינה מצריכה כלים מיוחדים או הקצפה, פשוט מערבבים את כל המצרכים בקערה ומוזגים לתבנית האפייה ולתנור. תוך פחות משעה מקבלים עוגה חמה וטעימה.

  המשך קריאה