FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

5 מתכונים לקציצות צמחוניות מטוגנות ועסיסיות

גם קציצות בלי בשר יכולות להיות עסיסיות וטעימות! אספנו 5 מתכונים לקציצות צמחוניות מטוגנות שיתאימו לכם בול לארוחת הצהריים.

1. קציצות כרובית (5 מצרכים בלבד)

קציצות כרובית בריאות וסופר ממכרות עם כמה מרכיבים פשוטים. מבשלים את הכרובית מעט למרקם קציצות כייפי במיוחד ומגישים עם סלט גדול ומגוון מטבלים.

2. קציצות ירק מטוגנות בקלי קלות

המתכון הקלאסי והכי מוצלח להכנת קציצות ירק כולל את הירקות הבסיסיים – קישוא, גזר, בצל ותפוח אדמה. הקציצות פריכות ומזינות בטעם מצוין, אהובות גם על ילדים!

3. קציצות טונה קלות שנחטפות מהמחבת

כמה מצרכים בסיסיים ויש לכם לביבות טונה כל-כך טעימות שהן נחטפות ישר מהמחבת. מומלצות לארוחת צהריים או ערב טעימה וקלה להכנה.

4. קציצות עדשים כתומות שלא מתייבשות

מצאנו את האחד – מתכון לקציצות עדשים כתומות ועסיסיות שלא מתייבשות!

5. קציצות תפוחי אדמה מטוגנות

המתכון ללביבות תפוחי אדמה של אמא. לביבות מעולות, טעימות ומשביעות.
דילוג לתוכן