FoodisGood

סלמון בחרדל ודבש בקלי קלות

מחפשים מתכון לסלמון טעים וקל? סלמון ברוטב חרדל ודבש מושלם לארוחה מהירה ובריאה. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכלו לקבל מנה טעימה שכל המשפחה תאהב.

זמן עבודה: 10 דקות | 4 נתחי פילה סלמון

מצרכים:

  • 4-5 נתחי פילה סלמון ללא העור
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף חרדל חלק
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כפית מלח
  • מעט פלפל לבן

הוראות הכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים שמן זית עם חרדל, חרדל גרגירים, דבש, רוטב סויה, שום כתוש, מלח ופלפל.
  2. משתמשים בתבנית רחבה ושטוחה עם מעט שוליים ובה מניחים את פילה הסלמון, שופכים על הסלמון את הרוטב ומעסים קלות עם הידיים כך שהרוטב יצפה היטב את כל הסלמון.
  3. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-30 דקות.
  4. מחממים תנור ל-190 מעלות. כשחם, אופים את הסלמון למשך 12-15 דקות ולא יותר.

עוד תיבולים מעניינים לסלמון שלכם:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.