FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת גבינות ב-3 גרסאות להכנה זריזה

טיפ חשוב: פשטידת גבינות טובה ניתן להכין כמעט מכל סוג גבינה שיש במקרר, כך שגבינה לבנה ניתן להחליף בקוטג' / שמנת חמוצה, גבינה צהובה ניתן להחליף במלוחה וכד'.. ואפילו שמנת לבישול ניתן להחליף בשמנת מתוקה (ע"י הוספה של כ1/4 כפית מלח למתכון). כך שגם אם אין לכם בדיוק את הגבינות הנחוצות להכנת הפשטידה, נסו לאלתר ולהחליף ותראו שתקבלו פשטידה לא פחות טובה.

הנה 3 פשטידות גבינה מומלצות

1. פשטידת גבינה ופטריות הכי זריזה

מתכון שימושי במיוחד לכשאין רעיון לארוחת ערב או כשהאורחים ממש מתדפקים על הדלת. אהה וכמובן שהיא ממש טעימה! את הפטריות ניתן להחליף בכל דבר! תירס, ברוקולי חלוט, תרד ועוד..

>> למתכון לפשטידת גבינה ופטריות

2. פשטידת גבינה וברוקולי גבוהה

היא מרשימה, היא טעימה ומכינים את ממש בקלות. את הפשטידה הזאת אתם חייבים להכין לשבועות (וממש לא רק). טיפ: אקסטרה פלפל שחור עושה פלאים לפשטידה הזאת.

>> למתכון לפשטידת גבינות וברוקולי

3. פשטידת גבינות ופסטה מוקרמת

טוב, לא קשה לראות כמה שהפשטידה הזאת טעימה, כי באמת שמה יכול להשתבש בשילוב של גבינות, פסטה והקרמה? בקיצור, תכינו!

>> למתכון לפשטידת גבינות ופסטה

דילוג לתוכן