הסגר בעיצומו וזה גורם לכולנו לקום למטבח ולחפש מה להכין הפעם, אז אם גם אתם מבלים המון זמן פנוי במטבח – נסו להכין את הפסטה בעצמכם בעזרת 3 המתכונים הבאים – המושקע, הבריא וגם ללא גלוטן.
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2015/05/Sweet-Potato-Ravioli.jpg)
המושקע: רביולי בטטה ביתי
מתכון מוצלח לרביולי ביתי במילוי בטטה. רביולי בטטה קל להכנה שניתן לשילוב עם כל רוטב אהוב – אלפרדו, עגבניות וכד'..
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2015/11/spelt-pasta-recipe.png)
הבריא: בצק פסטה בריא מקמח כוסמין
קמח הכוסמין הוא קמח בריא שמתאים לסוכרתיים, מהקמח ניתן להכין פסטה ביתית בריאה וטעימה. מומלץ להגיש את הפסטה לצד רטבים שונים. מתאים מאוד לארוחת צהריים.
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2015/04/passover-noodles.jpg)
ללא גלוטן: אטריות פסטה מקמח תפוחי אדמה
אטריות סופר טעימות שבדרך כלל מוגשות בפסח לצד מרק הקניידלך המפורסם (קליק למתכון למרק קניידלך), אבל סגר ויש לנו זמן – נסו את המתכון הזה הוא לא יאכזב אתכם