FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

יש לכם זמן? 3 מתכונים לפסטה בהכנה ביתית

הסגר בעיצומו וזה גורם לכולנו לקום למטבח ולחפש מה להכין הפעם, אז אם גם אתם מבלים המון זמן פנוי במטבח – נסו להכין את הפסטה בעצמכם בעזרת 3 המתכונים הבאים – המושקע, הבריא וגם ללא גלוטן.

המושקע: רביולי בטטה ביתי

מתכון מוצלח לרביולי ביתי במילוי בטטה. רביולי בטטה קל להכנה שניתן לשילוב עם כל רוטב אהוב – אלפרדו, עגבניות וכד'..

הבריא: בצק פסטה בריא מקמח כוסמין

קמח הכוסמין הוא קמח בריא שמתאים לסוכרתיים, מהקמח ניתן להכין פסטה ביתית בריאה וטעימה. מומלץ להגיש את הפסטה לצד רטבים שונים. מתאים מאוד לארוחת צהריים.

ללא גלוטן: אטריות פסטה מקמח תפוחי אדמה

אטריות סופר טעימות שבדרך כלל מוגשות בפסח לצד מרק הקניידלך המפורסם (קליק למתכון למרק קניידלך), אבל סגר ויש לנו זמן – נסו את המתכון הזה הוא לא יאכזב אתכם

למתכון >> בצק פסטה ללא גלוטן

דילוג לתוכן