
יום ראשון: לזניה בקלי קלות
ם כבר מאכלים איטלקייה הרי שהלזניה עומדת בראשם. היא קלה להכנה ודיי קשה לפשל בהכנתה, הנה 2 מתכוני לזניה מנצחים שכל אחד יכול להכין בבית.

יום שני: ארנצ'יני – כדורי ריזוטו ומוצרלה מטוגנים
אם אתם אוהבים ריזוטו, אתם חייבים לנסות את המתכון הבא לכדורי ארנצ'יני מטוגנים – כדורי ריזוטו וגבינת מוצרלה מגולגלים בפירורי לחם ומטוגנים להזהבה, פשוט טעימה מגן עדן!

בשלישי: מאפה קלצונה איטלקי
מתכון לקלצונה מבצק מעולה במילוי פיצה שמתאים מאוד לארוחת ערב או בוקר מפנקת.

ברביעי תכינו: מרק מינסטרונה איטלקי
מתכון קל למרק מינסטרונה איטלקי מלא ביקרות, ויטמינים וטעמים נפלאים. מרק פשוט, מעולה וקל להכנה.

ביום חמישי תתפנקו עם: ניוקי ביתי + 2 רטבים
אולי זאת הצורה שלהם או המרקם הרך והממכר הזה שאי אפשר להפסיק לאכול. מה שבטוח, ניוקי תפוחי אדמה זה מאכל טעים בטירוף ואנחנו רוצים שכולם ידעו איך להכין את המנה הזאת בבית. אז שנתחיל?

ביום שישי תשלבו בארוחה: פוקצ'ה מדהימה
הבצק הזה הוא מסוג הבצקים שיש להם קראסט מבחוץ ומרקם אוורירי מבפנים. מדהים, מדהים! עקבו אחר המתכון לפוקצ'ה שמן זית ומלח גס הכי טעימה שתכינו בחיים!

ובשבת אי אפשר בלי: פיצה איטלקית לכל המשפחה
צק לא דק מידי ולא עבה מידי והיה חשוב לי שלא יהיה יבש. אחרי חיפושים ארוכים גיליתי בצק פיצה מושלם בשבילי, אז הנה המתכון שלי לפיצה משפחתית טעימה וממכרת.