
מרק עגבניות ודגים איטלקי
על ידי amihud pery דגים, מרקים
מרק עגבניות על בסיס ציר דגים עם קוביות דג, מוגש עם חתיכת באגט או פוקצ'ה פצצה לחורף.
- זמן עבודה: 2 שעות
- סה"כ זמן הכנה: 3 שעות 25 דקות
2 שעות
1 שעה 25 דקות
3 שעות 25 דקות
- 8 סועדים
הוראות הכנה
ציר הדגים
בסיר מכניסים את כל רכיבי הציר עם מים עד ס"מ מעל הרכיבים.
מביאים לרתיחה מכסים את כל הקצף שנוצר מנמיכים ומבשלים עוד 40 דקות על להבה נמוכה
המרק
בסיר שמים שמן זית ומטגנים קלות את הגזר סלרי והבצל מוסיפים את השום ואת חופן האורגנו מאדים כ 2 דקות נוספות מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי מוסיפים את מחית העגבניות ואת ציר הדגים (רצוי דרך מסננת).
יחס הציר למחית צריך להיות 1 ל-1.
מביאים לרתיחה מנמיכים ומבשלים עוד 40 דקות.
אחרי 40 דקות טועמים ומוסיפים פלפל ומלח לפי הצורך ייתכן שצריך גם מעט סוכר כנגד חומציות העגבניות.
טוחנים הכל בבלנדר מוט ומביאים לרתיחה שוב.
לפני ההגשה:
מוסיפים את קוביות הדג למרק ומבשלים כ 5 דקות נוספות.
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה זרזוף של שמן זית ופוקצה קלויה
חשוב מאוד לא לוותר על צינון הלחם אחרי האפיה
5 המרקים הפופולרים ביות:
לעוד מרקים מדהימים כנסו לכאן: אוסף מתכונים למרקים מנצחים
אולי יעניין אותך...









