אורז עם בשר בסיר אחד
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון בשר, תוספות
מתכון קל לתוספת טעימה במיוחד - אורז עם בשר שמכינים בסיר אחד! מתכון פשוט וקל שמשדרג בקלות כל מנת אורז פשוטה.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
25 דקות
40 דקות
1 שעה 5 דקות
- 5-6 מנות אורז
מצרכים למתכון
בצל קצוץ
200-300 גרם בשר טחון
כמה כפות שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט כורכום
כוס אורז
2 כוסות מים חמים
פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה
את הבצל מטגנים בסיר עם שמן עד שמזהיב, מוסיפים את הבשר (מפוררים מעט עם המזלג) וממשיכים לטגן עד שהבש מחליף צבע לאפור.
מתבלים בפלפל, מלח וכורכום (אפשר כמובן להוסיף כל תבלין שאוהבים).
מוסיפים לסיר את האורז ומטגנים יחד כמה דקות.
מוסיפים את המים החמים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים מתאדים והאורז מוכן.
למי שאוהב – ניתן גם לקצוץ פטרוזיליה טרייה ולפזר על האורז לקראת ההגשה.
5 דירוגים וחוות דעת
שרה
תודה רבה על המתכון הזה
יצא מושלםםםם וברמה אחרת והכי לא מסובך להכנה
בקיצור סוףףף
א
מתכון מצויין וטעים, הכנה ממש קלה.
טיגנתי בצל הוספתי כורכום, שום, כוסברה (קפוא) וצנוברים (שלמים ומרוסקים).
על 500 גרם בשר טחון שמתי כוס וחצי אורז + 3 כוסות מים + כפית מלח.
יצא מצויין. כולם אכלו וביקשו כמה פעמים עוד, כולל ילדים שקצת בררניים לגבי בשר בדרך כלל.
יופי של רעיון.
נטלי
יצא מדהים!!!
שידרגתי עם הוספת 2 פלפל חלפיניו לטיגון אחרי הבצל.
וזה כל כך קל להכנה!!!
טל
יצא מצוין. ממש. יופי של מתכון.
madlen bing
!!!!האורז עם הבשר בסיר אחד יוצא אליפות ..מושלם
הסיר נטרף בדקה..כמעט אכלו את הסיר..גם מבוגרים וגם ילדים..קלי קלות ..ויוצא מעולה