חזה עוף בסגנון תאילנדי

על ידי מהמטבח של אורלי  ,

מתכון קל לרצועות חזה עוף בציפוי קורנפלור וברוטב אסיאתי טעים במיוחד! מעט מאוד עבודה לארוחת שישי טעימה ומשביעה.מגישים מעל אורז לבן ונהנים..

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 4 מנות

מצרכים למתכון

400 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים

1.5 כוסות קורנפלור

כמה עלי בצל ירוק קצוצים

מעט מלח

5 כפות צ'ילי מתוק

2 כפות סויה

2 כפות חמאת בוטנים

1.5 כוסות מים

להגשה

אורז לבן מוכן

בצל ירוק קצוץ

שומשום קלוי

הוראות הכנה

את חזה העוף חותכים לרצועות.

מצפים רצועות חזה עוף בקורנפלור ומטגנים להזהבה קלה.

באותה מחבת מטגנים בצל ירוק קצוץ דק ומחזירים את העוף.

מתבלים במעט מלח, 5 כפות צי'לי מתוק, 2 כפות סויה ו-2 כפות חמאת בוטנים, מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש קטנה עד להסמכת הרוטב.

להגשה: שופכים על אורז לבן ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי. בתאבון..

*הציפוי של הקורנפלור נותן מעטפת רכה לעוף בטיגון, העוף רטוב והוא סופג את הקורנפלור.
*אפשר להעשיר את המנה ברצועות גזר, כרוב, פלפלים בכל הצבעים ונבטים או מה שאוהבים.

אל תפספסו >> המדריך המלא להכנת שניצל מושלם, ממש כאן: שניצל

טופ 5 - ארוחות הערב הפופולריות ביותר:

  1. מתכון לפיצה
  2. פשטידת ברוקולי
  3. מרק כתום
  4. כרובית בתנור
  5. פשטידת פטריות

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

יוסי

04/08/2017

יצא מעולה!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00