
חצילים קטנים ממולאים בבשר
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון בשר, מתכוני ממולאים, עיקריות
מתכון מפורט למנת חצילים קטנים ממולאים בשר - את החצילים נטגן תחילה בשמן עמוק, נמלא בבשר ונרטיב ברוטב טעים. נכניס לתנור ונהנה ממנה מוצלחת במיוחד.
- זמן עבודה: 1 שעה 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 45 דקות
-
1 שעה 30 דקות
1 שעה 15 דקות
2 שעות 45 דקות
- 7 מנות אישיות
הוראות הכנה
בכל חציל חורצים חריץ לאורכו. מחממים שמן עמוק ומטגנים מעט את החצילים.
מכינים תערובת בשר טחון עם בצל מגורר, פטרוזיליה ותבלינים לפי הטעם.
ממלאים היטב כל חציל בתערובת הבשר ומסדרים בתבנית.
מכינים רוטב: מערבבים יחדיו את כל מצרכי הרוטב היטב.
שופכים מהרוטב על גבי החצילים הממולאים.
מכסים את התבנית בנייר כסך ולתנור על 180 מעלות במשך שעה.
לקראת הסוף מסירים את נייר הכסך ומעבירים את התנור למצה גריל עד לקבלת צבע יפה.
אוהבי בשר - אל תפספסו:
מתכוני בשר מעולים שמכינים בתנור:
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!