עוגת וניל וקוקוס משגעת

על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי  

מתכון לעוגת שכבות של וניל וקוקוס - עוגה לבנה יפהפיה ומרשימה גם בטעם במילוי של קרם קוקוס פשוט משגע. אם אתם אוהבים קוקוס - זו העוגה בשבילכם!

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 45 דקות

    15 דקות

    1 שעה

  • תבנית 28

מצרכים למתכון

לבסיס העוגה :

3 ביצים

1 אינסטנט פודינג וניל

1 שקית אבקת אפיה

3 כפיות סוכר

לסירופ :

1/2 כוס מים רותחים

1 כף סוכר

לשכבה ראשונה (קוקוס) ;

1 פחית חלב מרוכז

2 כוסות קוקוס

לשכבה שניה :

1 מיכל שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס חלב

2 כפות סוכר

לשכבה שלישית :

1 מיכל שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

הוראות הכנה

הכנת הבסיס

חלבונים וסוכר להקציף יחד לקצף נוקשה

להוסיף חלמונים, ולהמשיך להקציף מס׳ שניות

לערבב פודינג וניל ואבקת אפייה

לקפל לתערובת ולצקת לתבנית משומנת

לאפות 180 מעלות כ- 13 דקות להוציא לצנן

הכנת הסירופ:

לערבב מים רותחים וסוכר יחד , עד שהסוכר נמס ולהרטיב מעט את העוגה

שכבה ראשונה :

בקערה לערבב קוקוס וחלב מרוכז יחד ולצקת על העוגה

שכבה שניה:

בקערת מיקסר להקציף הכל יחד לקרם חלק ויציב ולצקת על שכבת הקוקוס

שכבה שלישית :

להקציף לקצף יציב ולצקת על קרם הוניל

קישוט :

לפזר קוקוס מעל ולקרר למשך הלילה

*שימו לב: מצאנו את עוגת הוניל הכי טובה והכי קלה להכנה - למתכון: עוגת וניל מהממת

עוד עוגות שבטוח תאהבו >>

שתפו את המתכון >>

20 דירוגים וחוות דעת

לי

02/07/2017

אם אין לי לילה לקרר
אפשר לשים במקפיא???

טניה

09/04/2017

הכנתי ויצאה מעולה. תודה על המתכון

רותם

07/04/2017

שאלונת… העוגה נראית מהממת. האם את האינסטנט פודינג מוסיפים כאבקה או שצריך להכין אותו קודם כפודינג?

עינב

27/03/2017

הכנתי וקיבלתי תלונות על כל שהעוגה מאוד מתוקה, המתיקות הרבה היא בגלל החלב המרוכז- יש לך רעיון עם מה ניתן לדלל את החלב המרוכז כך שיהיה פחות מתוק מבלי לפגוע ביציבות העוגה

יערית

03/03/2017

היי תודה על המתכון רציתי לשאול זה בסדר שבסיס הטובה לא מתייצבתהכוונה שהיא נשארת קצת רכה נוזלית או שהיא צריכה להיות יציבה תודה

מורן

17/09/2016

הכנתי את העוגה וזאת אחת העוגות הכי טעימות מומלץ מאוד.. 🙂

foodisgood

12/04/2016

היי לימור,
חלב מרוכז מגיע ב-2 אריזות (פחית או שפופרת) אין הבדל בין השניים מלבד האריזה והמשקל.
פחית חלב מרוכז = 2 שפורפרות חלב מרוכז.

לימור

09/04/2016

לא מכירה חלב מרוכז בפחית מכירה בשפורפרת האם זהה ? מה הכמות הנדרשת ?

foodisgood

04/04/2016

היי עליזה,
החלב המרוכז תורם להתייצבות של העוגה.
אם בכל זאת את מנסה להמיר – השתמשי בקרם קוקוס ולא בחלב קוקוס, שכן הוא יותר סמיך ומרקמו דומה יותר לזה של החלב המרוכז.

עליזה

29/03/2016

היי
האם במקום חלב מרוכז ניתן להשתמש בחלב קוקוס??

foodisgood

25/03/2016

היי תירנית,
שילוב של שמנת, אינסטנט פודינג וחלב בשכבה השלישית במתכון נותן את הקרם הצהבהב אך הוא בטעם וניל, לא בננה.

תירנית

23/03/2016

שלום וברכה
בבקשה, בתמונה יש לקרם צבע צהבהב בננה שאני מאוד אוהבת, מה מחומרי העוגה נותן את זה

foodisgood

30/12/2015

היי תמר,
מדובר בשבבי קוקוס יבשים רגילים.

תמר

24/12/2015

הי סילביה, לא הבנתי אם צריך קוקוס יבש, או חלב קוקוס לשכבה עם החלב המרוכז? או שמא מדובר בחלב קוקוס מרוכז?

foodisgood

06/11/2015

היי חנה,
לפי המתכון של סילביה אין צורך בבישול החלב והקוקוס.

חנה

05/11/2015

.תודה על המתכון.
אין צורך לאפות את החלב והקוקוס או לתת להם בישול מקדים?

foodisgood

06/04/2015

היי אור,
לצערי לא מומלץ לנסות ולהפוך את העוגה לפרווה כיוון שיש הרבה מצרכים חלביים להמיר וזה עלול לפגוע בטעם.
ממליצה לנסות מתכון לעוגה פרווה כשרה לפסח, הנה 2 מתכונים טובים:
1. עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח
2. עוגת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח

foodisgood

06/04/2015

היי עליזה, זו לא טעות, לעוגה מוסיפים אבקת אפייה כשרה לפסח.

עליזה

06/04/2015

העוגה ניראת מעולה ומאמינה שגם הטעם
יש לי שאלה האם אין טעות וצריך להוסיף 1 שקית אבקת אפיה
תודה רוצה להכינה לשבת

אור

01/04/2015

איך אפשר לעשות אותה פרוווה ??

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00