
מרק תירס פשוט ומהיר
על ידי FoodisGood מרקים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
החורף הגיע ובא לכם משהו חם ומנחם במהירות? מתכון קל ומהיר למרק תירס קטיפתי. הצעת הגשה: הגישו את מרק התירס לצד טוסטונים מלחם לבן וגבינה טעימה וקיבלתם ארוחה מדהימה לכל שעות היום.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 2 מנות מרק
הוראות הכנה
מקלחי התירס המוכנים מגרדים את הגרגרים ושומרים בצד. מומלץ לשמור גם את קלחי התירס העירומים (לא חובה).
לסיר בינוני מוסיפים 4.5 כוסות מים רותחים יחד עם קלחי התירס ומבשלים במשך 10 דקות (עם מכסה).
מנמיכים את האש, מוציאים את קלחי התירס מהסיר ומוסיפים לסיר את גרגירי התירס המוכנים שלנו, על אש נמוכה מבשלים את גרגירי התירס במשך 15 דקות
מוזגים למרק את השמנת (או את חלב הקוקוס) ובעזרת בלנדר ידני טוחנים היטב את גרגירי התירס עם השמנת, בערך 3 דקות טחינה. ממשיכים לטחון עד שמתקבל מרק אחיד.
מוזגים לצלחות הגשה ומפזרים מעל למרק בצל ירוק ובצל סגול קצוצים דק.
הדגן הצהוב והאהוב הזה מספק לנו מגוון רחב של מנות טעימות, הנה כמה מהמובחרות:
ואם אתם ממש אוהבים מרקים, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני מרקים מכל הסוגים
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
דורית ראובן
מרק תירס נפלא ,אני השתמשתי רק בבצל ירוק ויצא טעיםם מאוד