תבשיל בשר גולאש ותפוחי אדמה

על ידי המטבח של שרית  ,

תבשיל הונגרי שאמי הייתה מכינה לצד ממליגה רומנית. מניחים בצלחת מצע ממליגה ומעליה בשר. תפוחי אדמה ו הרבה רוטב. פשוט מעדן

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 3 שעות 50 דקות
  • 30 דקות

    3 שעות 20 דקות

    3 שעות 50 דקות

  • 7-8 סועדים

מצרכים למתכון

חצי קילו בשר גולש חתוך לקוביות

7 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים

בצל גדול קצוץ

חצי כפית כורכום

חצי כפית כמון

כף פפריקה

4 שיני שום כתושות

רבע כוס שמן

מרק עוף

מעט פפריקה חריפה

הוראות הכנה

בסיר רחב שמתאים לתנור מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים שום כתוש ואת קוביות הבשר.

מטגנים את קוביות הבשר כדקה מכל צד.

מוסיפים לסיר מים עד לכיסוי הבשר, מסדרים את רבעי תפוחי האדמה ומוסיפים תבלינים.

מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.

מעבירים את הסיר עם מכסה לתנור ומבשלים את תבשיל הגולש על 180 מעלות במשך 3 שעות.

מגישים לצד ממליגה פרווה ונהנים עד מאוד.

לסיר הגולש אפשר להוסיף גם קוביות בטטה, גזרים, קישואים או כל ירק שאוהבים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אבנר

28/06/2016

גולש טעים מאכל הונגרי שגלש גם לארצות הקרובות

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00