עוגת ממרח תמרים פרווה בחושה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  

עוגה מתוקה, נפלאה וטעימה במיוחד לאוהבי התמרים. עוגת תמרים פרווה שקל להכין וכיף לאכול ליד כוס קפה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 15 דקות

    1 שעה

    1 שעה 15 דקות

  • סיר הפלא / תבנית 26

מצרכים למתכון

4 חלבונים

4 חלמונים

1 ורבע כוסות סוכר

כוס שמן

1/2 כוס ממרח תמרים

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

כוס מים

הוראות הכנה

תחילה נקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף תפוח.

נערבב חלמונים, שמן וממרח תמרים, נוריד את מהירת המיקסר למינימום ונוסיף את תערובת התמרים בזרם דק.

נערבב קמח עם אבקת אפייה ונוסיף לסירוגין עם כוס מים.

נעביר את בלילת העוגה לסיר הפלא או לתבנית 26 משומנת ונאפה בתנור חם על 160 מעלות כשעה.

נצנן את העוגה ונחלץ מהתבנית.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00