פשטידת פטריות קלילה ב-10 דקות עבודה

על ידי ממטבחה של עדה כהן  ,

לארוחת ערב קלילה ואפילו לפיקניק - מתכון מעולה לפשטידת פטריות וגבינות קלילה שמכינים ממש במהירות. מתאימה מאוד לילדים וגם לאירוח חלבי.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 10 דקות

    40 דקות

    50 דקות

  • תבנית מלבנית בינונית

מצרכים למתכון

1 גביע קוטג'

1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת

50 גרם גבינה בולגרית מגוררת

50 גרם גבינת חמד מפוררת

2 כפות גבינת שמנת 30%

1 קופסת פטריות פרוסות (מסוננת מנוזלים)

2 כפות קמח / פירורי לחם

כפית אבקת אפייה

3 ביצים שלמות

הוראות הכנה

נחמם תנור ל-170 מעלות.

בקערה גדולה נטרוף ביצים.

נתחיל להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ובהדרגה.

נקפל היטב את הקמח פנימה עד שלא יישארו גושים.

נשמן תבנית מלבנית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.

נאפה את הפשטידה בתנור חם כ-40 דקות, עד להזהבה יפה ואחידה.

נוציא מהתנור ונצנן את הפשטידה בטמפרטורת החדר להתייצבות.

נפרוס ונגיש לשולחן. ניתן גם להקפיא לאחר הצינון.

עוד מתכוני פשטידות שלא תרצו לפספס:

אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו! מתכוני פטריות אהובים במיוחד:

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00