פשטידת פטריות ובצל קלה ומוצלחת

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון לפשטידת בצל ופטריות, פשטידה היא תמיד הפתרון המושלם להכנה אם הופתעתם ע"י אורחים או סתם בא לכם להכין ארוחת ערב קלילה ואוורירית. מתכון בריא וטעים לפשטידת פטריות ובצל עם גבינה, פשטידה קלה ומהירה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 10 דקות

    35 דקות

    45 דקות

  • אינגליש קייק קטנה

מצרכים למתכון

1 בצל גדול קצוץ

2 ביצים

2.5 כפות קמח תופח

מלח ופלפל לפי הטעם

1 קופסת שימורים: פטריות חתוכות \ כוס פטריות טריות מוקפצות

1 גביע גבינת קוטג' \ גבינה לבנה

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 גביע קטן של שמנת חמוצה

הוראות הכנה

מחממים מראש את התנור ל180 מעלות.

מטגנים במעט שמן את הבצל על אש בינונית-גבוהה, מחכים להזהבה ומצננים בצד.

טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים את שאר מצרכי הפשטידה עם הבצל המטוגן ומערבבים יחד עד למרקם אחיד.

משמנים תבנית פשטידה סטנדרטית לאורכה ולרוחבה של התבנית.

כעת יוצקים את בלילת הפשטידה לתוך התבנית ומיישרים עד לקבלת שכבה אחידה.

מכניסים את הפשטידה לתנור ואופים למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.

טיפים ושדרוגים לפשטידה:

בצל ירוק מעל לבלילת הפשטידה רק ישפר את המנה.
ניתן להשתמש בבצל סגול לטעם בצל מתקתק יותר.
מומלץ להשתמש בתבנית פשטידה סטנדרטית או תבנית אינגליש קייק, מאחר והפשטידה יוצאת נמוכה מטבעה.
מומלץ להכפיל את כמויות המתכון אם ברצונכם להכין לכמות גדולה של אנשים.
ניתן לשדרג את גבינות הפשטידה במוצרלה, פרמזן, גבינות מלוחות למיניהן או כל גבינה שיש במקרר.


עוד מתכוני פשטידות שלא תרצו לפספס:

אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו!

מתכוני פטריות אהובים במיוחד:

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00