סלט פטריות חם לאירוח מושלם

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון לסלט פטריות טריות מוקפצות עם פרוסות קישוא. סלט קליל ומהיר הכנה שמתאים לאירוח או סתם לארוחת ערב בריאה. ל-4 סועדים ומעלה כדאי להכפיל כמויות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 15 דקות

    5 דקות

    20 דקות

  • 2-3 סועדים

מצרכים למתכון

3-4 קישואים קטנים פרוסים בעובי בינוני וחצויים

300 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות.

כף שמן

2 כפות פירורי לחם

מלח לפי הטעם

פלפל שחור טחון

עלה רוזמרין קצוץ / 1/4 כפית רוזמרין מיובש (לא חובה)

הוראות הכנה

מחממים מחבת טפלון עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הקישוא כדקה וחצי מכל צד.

מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט.

מוסיפים פירורי לחם, רוזמרין, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות - אנחנו לא רוצים לשבור את הקישואים.

לאחר שהקישואים רכים, מורידים מהאש, מעבירים קערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

עוד מתכוני סלטים שלא תרצו לפספס:

אנחנו אוהבים פטריות! לא משנה לנו אם הן טריות או משימורים, אנחנו אוהבים לשלב אותן במתכונים שלנו!

מתכוני פטריות אהובים במיוחד:

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

הכי מעניינים...

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood