FoodisGood

לביבות בטטה מנצחות שילדים אוהבים (6 מצרכים בלבד)

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
לביבות בטטה זה פתרון נהדר לארוחת ערב שמכינים בקלות ומשלבת מגוון ערכים תזונתיים! משלבים עם סלט טרי ויוגורט ונהנים! הלביבות מתאימות גם להגשה לצד פסטה ברוטב שמנת. לפניכם מתכון נהדר ללביבות בטטה וכמה הצעות לשילובים אפשריים.

זמן עבודה: 20 דקות | 10-12 לביבות בינוניות

מצרכים:

  • 2 בטטות גדולות
  • 110 גרם קמח (כ- 3/4 כוס + כף)
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • לטיגון – 1 כפית חמאה לטיגון נגלה אחת של לביבות (ועוד לטיגון כל נגלה)

הוראות הכנה:

  1. את הבטטות קולפים וחותכים לקוביות, מבשלים בסיר עם מים רותחים כ-20 דקות, עד לריכוך.
  2. מעבירים את הבטטות לקערה גדולה ומועכים לפירה.
  3. מוסיפים לקערת הבטטה את שאר מצרכי הלביבות ומערבבים היטב.
  4. מחממים כפית חמאה במחבת שטוחה ורחבה ומטגנים 3-4 דקות מכל צד, עד להשחמה קלה.

*הלביבות לא מתאימות לאפייה בתנור, לפניכם מתכון ללביבות בטטה אפויות נהדרות

אז מה מומלץ להגיש לצד הלביבות?

לארוחת ערב מושלמת הגישו את הלביבות עם אחד או יותר מהמנות הבאות

עוד מתכוני לביבות מעולות לארוחת ערב

עוד מתכוני בטטה משגעים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.