למארחים: מתכונים חגיגיים עם פירות יבשים
אנחנו אוהבים לארח, יותר מזה – אנחנו אוהבים לארח עם מנות צבעוניות וחגיגיות! לכן, הכנו אוסף מתכונים מיוחד, חגיגי וצבעוני עם… פירות יבשים!
אנחנו אוהבים לארח, יותר מזה – אנחנו אוהבים לארח עם מנות צבעוניות וחגיגיות! לכן, הכנו אוסף מתכונים מיוחד, חגיגי וצבעוני עם… פירות יבשים!
המתכון של רותי אנג'ל לעוגת פירות יבשים (פרווה) יפה והכי קלה להכנה. רותי הפכה כמה מצרכים בסיסיים לעוגה מיוחדת לט"ו בשבט שכל אחד יכול להכין ולתת במתנה בחג הקרוב. עוגת ט"ו בשבט בקערה אחת בלבד.
על ידי FoodisGood
הסלט המושלם לכל מטרה, לאירוח ליום קיץ חם ואפילו לארוחת ערב מקורית. סלט ירוק עם המון עשבי תיובל, חמוציות, פיצוחים, וכל טוב.
על ידי Moran Turgeman
הקינוח המושלם לכל ארוחה, קל להכנה, מרשים וטעים. סלסילות קדאיף ממולאות במגוון אגוזים ופירות יבשים בסילאן. קינוח מתוק וטעים במיוחד. ניתן להכין גם פרווה.
על ידי המתכונים של ריקי גבאי
מנה עיקרית מושקעת שמתאימה לערב חג - כרעיים עוף ממולאות באורז, בשר כבש, פיצוחים, פטריות, פירות יבשים ועוד דברים טובים.
על ידי שיר אוחיון
מנה נהדרת לערב חג, לשבתות ולאירוח מושקע. הטנזייה מורכבת מבשר ראש, פירות יבשים, פיצוחים ועוד המון דברים טובים ומוגשת לצד אורז מטוגן עם בצל.
על ידי Orel Elyahu
מתכון חגיגי לקראת ט"ו בשבט - פרגיות ממולאות בבשר טחון ופטריות, ברוטב סילאן וחגיגת פירות יבשים! כיף בצלחת.. המתכון מתאים לט"ו בשבט אבל ממש לא רק.
על ידי אילנית בניזרי
את המתכון הבא כל מארח חייב להכיר! אורז עם תערובת של פירות יבשים ופיצוחים ברוטב מתקתק של סילאן, סוכר וקינמון. מנה קלה וסופר טעימה.
על ידי FoodisGood
מנה מושלמת וטבעונית לטו' בשבט או סתם שבא משהו טעים...בורגול עם פירות יבשים ועוד דברים טובים. טעים, משביע וצבעוני.
תבשיל מרוקאי מתקתק שמגישים לצד קוסקוס. הטנזייה מורכת ממגון פירת יבשים לבחירה, הרבה בצל, סוכר וסילאן.
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון
אורז יסמין הוא אורז קלאסי, קל להכנה ומתאים מאוד למגוון מנות (מוקפצים, תבשילים וכד'..) וזאת בזכות היותו אורז נטול ניחוחות מיוחדים. את אורז היסמין מאוד קל להכין. הוא מתאפיין בגזרה ארוכה ודקה והוא לא מאוד דביק. לפניכם מדריך הכנה לאורז יסמין מושלם.
המשך קריאהאי אפשר בלי חצילים מטוגנים! הכנו מדריך מפורט להכנת חצילים מטוגנים מושלמים בקלות. השתמשו במחבת רחבה וכך תוכלו לחסוך זמן יקר בטיגון כמות גדולה של חצילים.
המשך קריאהאחד מהמאפים האהובים ביותר – קיש בצל עשיר עם שמנת וגבינת צ'דר על בסיס בצק פריך ביתי מעולה, אין יותר מפנק מזה. ניתן להכין את הבצק שלושה ימים מראש ולאפות את הקיש ביום הרצוי, אבל את מילוי הבצל והגבינות מומלץ להכין באותו היום.
המשך קריאה