עוגת אמצע שבוע מיוחדת וטעימה. העוגה משלבת פולנטה (קמח תירס דק) ותפוזים ולה מרקם רך ועדין. מתאימה מאוד לאוהבי עוגות תפוזים ולא רק. ניתן להכין גם עוגה ללא גלוטן ע"י שימוש בקמח שקדים.
מתכון לעוגת גבינה יפנית, מה שמייחד את עוגת הגבינה הזו הוא אופן ההכנה (באן מארי) שהופך אותה לכל-כך רכה ואוורירית. במתכון הזה חשוב לפעול על פי השלבים, כדי לקבל תוצאות מעולות. העוגה יוצאת רכה ואוורירית, במתיקות מעודנת.
גרסה מדהימה למרק פטריות קרמי ועשיר במיוחד, עשוי מפטריות וערמונים שמבשלים בסיר אחד ותוך פחות משעה מקבלים מנה חמה ומשביעה! אוהבי מרקים – אתם חייבים לנסות את המרק הזה.