FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

צ'יפס • 6 דרכים טעימות ומעניינות להכין צ'יפס בבית

אוהבי הצ'יפס האמיתיים יישבעו שיכולים לאכול אותו בוקר וערב! אז אם אתם מכורים לצ'יפס (וגם אם סתם בא לכם ללמוד דרכים חדשות להכין אותו) אספנו כמה מתכונים שכדאי לנסות

1. צ'יפס מסעדות + 8 תיבולים מיוחדים

צ'יפס רך הוא צ'יפס עצוב. למעשה, אי אפשר אפילו לקרוא לו צ'יפס, אלא מקלות תפוחי אדמה. כדי שבפעם הבאה שאתם מכינים צ'יפס יצא לכם כמו במסעדות, פשוט עקבו אחר ההוראות הללו להכנת צ'יפס מסעדות אמיתי, בחרו תיבול מתאים והחלו לטגן.

למתכון >> צ'יפס מסעדות

2. צ'יפס עגול מתנפח כמו בפלאפליות

זו לא מנת פלאפל בלי הצ'יפס המתנפח המוכר בפלאפליות ברחבי הארץ. הכנת צ'יפס נפוח היא ממש פשוטה והצ'יפס עצמו משדרג את הארוחה.

3. צ'יפס קריספי אפוי בתנור

מתכון קל לצ'יפס אפוי בתנור – מהיום מפסיקים לטגן את הצ'יפס. צ'יפס בתנור – טעים יותר, בריא יותר ועדיין קריספי.

4. צ'יפס בטטה • המתכון הכי טעים שיש!

אין יותר טעים מצ'יפס בטטה! הוא כתום, הוא פריך והוא משלב מתיקות ומליחות. מתכון קל וטעים לצ'יפס בטטה מטוגן או אפוי בתנור. מומלץ להכפיל כמויות.

למתכון >> צ'יפס בטטה

5. פוטטוס צ'יפס

העולם מתחלק לשניים, אנשים שאוהבים צ'יפס ואנשים שאוהבים פוטטוס. אל תכריחו אותנו לבחור! הכנו לכם מתכון קל ומהיר להכנת פוטטוס פריכים בבית, ממש כמו במסעדות המזון המהיר – רק טעים יותר.

למתכון >> פוטטו צ'יפס

6. פרוסות תפוחי אדמה בסגנון צ'יפס אפוי בתנור

מתכון בטוח ומאוד פשוט לפרוסות תפוחי אדמה בתנור שיוצאים ממש כמו צ׳יפס – טעים אש והילדים אוהבים. תוספת שמתאימה כמעט לכל ארוחה, מגישים עם רטבים ונהנים.

 
דילוג לתוכן