מתכון לקציצות המבורגר קלאסיות

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

קציצות המבורגר קלאסיות, פשוטות וקלות להכנה שניתן להכין על הפלנצ'ה, על המנגל, בטיגון או בתנור. המבורגר מעולה שכולם אוהבים - מתאים לילדים ולמבוגרים כאחד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

מצרכים למתכון

קילו בשר בקר טחון

בצל גדול

צרור פטרוזיליה

מלח ופלפל לפי הטעם

צ'ילי יבש גרוס - לפי הטעם

1 ביצה

הוראות הכנה

את הבצל קוצצים דק מאוד וסוחטים מנוזלים. אפשר גם לגרר בפומפייה.

את הפטרוזיליה קוצצים דק דקץ

בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם הבצל, פטרוזיליה ותבלינים. יש לערבב היטב.

להעביר את קערת תערובת המבורגר למקרר לאיחוד טעמים, בערך חצי שעה במקרר.

להוציא מהמקרר, ליצור קציצות המבורגר בגודל הרצוי ולצלות על הפלנצ'ה עד להשחמה משני הצדדים.

  • את ההמבורגר ניתן גם להכין בתנור - חשוב לשמן לפני ההכנסה לתנור.
  • ניתן גם לטגן במחבת רגילה או להכין על המנגל.

ארוחת המבורגר מושלמת מגישים עם >> מתכון לצ'יפס מסעדות

>> למגוון מתכונים עם בשר טחון

>> למגוון מתכונים עם חזה עוף

שתפו את המתכון >>

15 דירוגים וחוות דעת

אליש

04/12/2017

היי ראיתי מתכונים עם סודה לשתיה מה ההפקט שזה נותן ולמה במתכון כאן את לא מוסיפה

ירדן

25/11/2017

מתכון מעולה! תודה רבה

שני

29/08/2017

אני לא באמת יודעת אם יצא לי טעים כי אני צמחונית אבל חיפשתי מתכון להמבורגר בשביל הבן זוג, לא היו תלונות :)) תודה!

תמר

06/08/2017

אפשר גם להשתמש בקוביות פטרוזליה קפואה? כמה לשים?

foodisgood

23/04/2017

היי אמא לתאומים, הקציצות המבורגר לא אמורות להתפרק. חשוב לשים אותן בקירור להתייצבות מלאה.

אמא לתאומים

23/04/2017

טיפים למניעת התפרקות ההמבוגר?

דגנית

27/02/2017

הרבה זמן שאני מחפשת מתכון להמבורגר מבשר טחון פשוט, בכל מקום כתוב שלושה סוגי נתחים, שומן ועניינים. אני מבינה שזה המבורגר יותר מוצלח אבל לפעמים גם הפשוט עושה את העבודה, אז תודה. הכנתי ויצא מוצלח מאוד, גם הילדים אהבו מאוד.

foodisgood

25/03/2016

היי רחלי,
בטיגון המבורגר בשר הבקר מוציא את הנוזלים וזה מה שגורם לקציצת להצטמק במחבת.

רחלי

24/03/2016

היי יש לי שאלה למה כשעושים המבוגר למה הקציצה מצטמקת בבישול

foodisgood

04/07/2015

היי כרמית, אין צורך לדחוס את הקציצות יתר על המידה, רק עד למילוי מלא של הרינג.

כרמית

04/07/2015

אם מכינים ברינג רצוי לדחוס או לא יותר מידי ??

מעיין

29/06/2015

אם אני קונה בשר טחון טרי, מכינה את התערובת ואת הקציצות. ניתן להקפיא לפני ההכנה על המנגל/מחבת?

ורד

10/06/2015

אפשר גם לטגן את הבצל לפני .

foodisgood

20/04/2015

את הביצה מערבבים עם הבשר ושאר המצרכים לפני העברה למקרר.
תודה על תשומת הלב.

מר

20/04/2015

באיזה שלב משתמשים בביצה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00