צלי בשר | תמונה: shutterstock

צלי בשר מהיר ברוטב גרגירי חומוס חריף

על ידי FoodisGood  , ,

למי שמעוניין להכין צלי בשר בקר מהיום להיום, מבלי להשהות את הבשר לילה במקרר, המתכון הבא יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. מתכון לצלי בשר מהיר ברוטב גרגירי חומוס ופלפלי שאטה חריפים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 30 דקות
  • 30 דקות

    2 שעות

    2 שעות 30 דקות

  • 5 סועדים

מצרכים למתכון

1 ק"ג בשר כתף (מס` 5) חתוך לקוביות או נתחי שפונדרה על העצם

2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים

10 שיני שום פרוסות

מלח לפי טעם

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית פפריקה חריפה

כפית תבלין צ`ילי חריף גרוס

2 כפות שמן

3 פלפלי שאטה חריפים יבשים (שטופים)

הוראות הכנה

בסיר גדול נחמם שמ ונשחים את הבשר היטב מכל הצדדים.

נוסיף לסיר מים עד לכיסוי הבשר ונבשל במשך שעה, עד לריכוך הבשר.

נוסיף לסיר את החומוס ונביא לרתיחה.

כשהמים רותחים נוסיף לסיר את התבלינים, שיני השום והפלפלים וננמיך ללהבה בינונית.

נמשיך בבישול הבשר בתוך הרוטב עד שהרוטב מסמיך היטב.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

ליה

04/01/2017

היי אשמח לדעת מה הכוונה גרגירים מבושלים…סנפורסט או משימורים ?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00