FoodisGood

חמאת פיסטוק ביתית לעוגות וקינוחים

חמאת הפיסטוק משמשת לשדרוג עוגות ומשתלבת נפלא בקרמים וקינוחים. מכינים אותה בבית בקלות בעזרת 3 מצרכים בלבד, ניתן למרוח על פרוסת לחם קלוי, להשתמש במתכונים או לשדרג כל קינוח או עוגה.

מתכון לחמאת פיסטוק ביתית

זמן הכנה: 20 דק'

מצרכים:

  • 200 גרם פיסטוקים קלויים קלופים
  • 1 כף דבש
  • קורט קינמון

הוראות הכנה:

  1. מכניסים את הפיסטוקים למעבד מזון וטוחנים בפולסים כ – 10 דקות. מידי פעם עוצרים את מעבד המזון ומנקים בעזרת מרית את הפיסטוקים שנדבקו לצדדים.
  2. בהתחלה יתקבלו פירורים, שיהפכו לאבקה ואז לעיסה מוצקה.
  3. מוסיפים דבש וקינמון וממשיכים לעבד כ – 10 דקות, עד לקבלת ממרח קרמי ומעט נוזלי.
  4. מעבירים לצנצנת אטומה ומאחסנים במקרר.
    בתאבון!

עוד מתכוני פיסטוק נהדרים: