FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

טופו מוקפץ ברוטב סויה ודבש

מנת טופו מוקפץ ברוטב סויה ודבש, מנה בניחוח אסיאתי שמגישים לצד אורז לבן ויחד מרכיבים ארוחה מלאה וטעימה. אפשר להכפיל כמויות בהתאם למספר הסועדים.

מתכון לטופו מוקפץ ברוטב סויה ודבש

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 15 דק' | סה"כ: 25 דק'

מצרכים:

לטופו:

  • 225 גרם טופו מוצק, חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות שמן לטיגון

לרוטב:

  • כף רוטב סויה
  • כף וחצי דבש
  • כף חומץ אורז
  • כפית שמן שומשום

לקישוט:

  • גבעול בצל ירוק, פרוס דק
  • שומשום לבן

הוראות הכנה:

  1. מניחים בקערה את קוביות הטופו ומצפים היטב בקורנפלור.
  2. מחממים שמן במחבת על אש גבוהה, מוסיפים את הטופו ומטגנים כ-10 דקות עד שהטופו זהוב ופריך.
  3. בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים למחבת עם הטופו, מבשלים כדקה עד שתיים נוספות, עד שכל הרוטב נספג בטופו.
  4. מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים עם שומשום ובצל ירוק ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני טופו טעימים במיוחד:

מקפיצים לכם מתכונים מעולים

דילוג לתוכן