FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!

מקושקשת טופו מושלמת עם פטריות ועגבניות

מקושקשת הטופו כבשה את ליבנו בקלות ההכנה ובטעם הנפלא שלה, המתכון בסיסי להכנת מקושקשת מוצלחת ועם שדרוג הפטריות והעגבניות (שאגב אפשר להחליף בכל תוספת אחרת שאוהבים) הופכת המקושקשת הזאת לארוחת בוקר / ערב טעימה במיוחד! סלט קצוץ, גבינה טבעונית ולחם טרי ליד ואתם מסודרים.

מתכון למקושקשת טופו

מצרכים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים שמן קוקוס במחבת על אש בינונית, מוסיפים בצל ועגבניות ומטגנים כ – 3 דקות, עד לריכוך.
  2. מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
  3. מוסיפים את הטופו למחבת ומפרקים אותו בעזרת מזלג, כך שייראה כמו מקושקשת.
  4. מוסיפים רוטב סויה, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים 3 דקות נוספות, מערבבים היטב ומגישים.
    בתאבון!

תראו עוד כמה מנות טעימות תוכלו להכין עם טופו:

חדשים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *