מקושקשת הטופו כבשה את ליבנו בקלות ההכנה ובטעם הנפלא שלה, המתכון בסיסי להכנת מקושקשת מוצלחת ועם שדרוג הפטריות והעגבניות (שאגב אפשר להחליף בכל תוספת אחרת שאוהבים) הופכת המקושקשת הזאת לארוחת בוקר / ערב טעימה במיוחד! סלט קצוץ, גבינה טבעונית ולחם טרי ליד ואתם מסודרים.
מתכון למקושקשת טופו
מצרכים:
- 110 גר' טופו
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 1/2 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
- 1 כוס פטריות טריות חתוכות לרצועות
- 1 כפית שמן קוקוס
- 1 כפית רוטב סויה
- 1/3 כפית כורכום
- 1/2 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- להגשה: סלט קצוץ מעולה | מוצרלה טבעונית ביתית | החלה המושלמת ללא ביצים
הוראות הכנה:
- מחממים שמן קוקוס במחבת על אש בינונית, מוסיפים בצל ועגבניות ומטגנים כ – 3 דקות, עד לריכוך.
- מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
- מוסיפים את הטופו למחבת ומפרקים אותו בעזרת מזלג, כך שייראה כמו מקושקשת.
- מוסיפים רוטב סויה, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים 3 דקות נוספות, מערבבים היטב ומגישים.
בתאבון!