קרוטונים ביתיים בתנור

על ידי FoodisGood  , ,

נשארו לכם פרוסות לחם יבש ואתם לא רוצים לזרוק? עם המתכון הבא לקרוטונים ביתיים אתם לעולם לא תזרקו לחם יבש! מתכון קל לקרוטונים בתנור שמתאימים למרק, לסלט או לכל מנה שרק תרצו.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • כ-54 קרוטונים

מצרכים למתכון

5 פרוסות לחם ישן לבן או מקמח מלא

5 כפות שמן זית

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פטרוזיליה מיובשת

שן שום כתושה

צרור שמיר קצוץ דק / 1/4 כפית טימין יבש (לא חובה)

מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה

את פרוסות הלחם מקפיאים במקפיא למשך חצי שעה.

מוציאים את הפרוסום וחותכים לקוביות קטנות ושוות (בגודל של קרוטונים).

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את קוביות הלחם לתבנית.

בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, פטרוזיליה מיובשת ושמיר.

את תערובת השמן שופכים על גבי קוביות הלחם ומערבבים היטב עד לכיסוי כל הקוביות.

מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 10-12 דקות (תלוי ברמת הצלייה שאתם אוהבים.

מוציאים את הקרוטונים ומצננים בטמפרטורת החדר. מגישים בתוך מרק או סלט.

אחסון: לשמירה על טריות הקרוטונים ומניעת עובש מומלץ לאחסן את הקרוטונים בצנצנת אטומה.

בנינו, אין דבר כזה מרק מושלם בלי קרוטונים.. בואו לבחור מרק שילך נהדר עם הקורטונים שלכם:

ואם אתם ממש אוהבים מרקים, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני מרקים מכל הסוגים

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00