
קרוטונים ביתיים בתנור
על ידי FoodisGood מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
נשארו לכם פרוסות לחם יבש ואתם לא רוצים לזרוק? עם המתכון הבא לקרוטונים ביתיים אתם לעולם לא תזרקו לחם יבש! מתכון קל לקרוטונים בתנור שמתאימים למרק, לסלט או לכל מנה שרק תרצו.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
10 דקות
10 דקות
20 דקות
- כ-54 קרוטונים
הוראות הכנה
את פרוסות הלחם מקפיאים במקפיא למשך חצי שעה.
מוציאים את הפרוסום וחותכים לקוביות קטנות ושוות (בגודל של קרוטונים).
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את קוביות הלחם לתבנית.
בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, פטרוזיליה מיובשת ושמיר.
את תערובת השמן שופכים על גבי קוביות הלחם ומערבבים היטב עד לכיסוי כל הקוביות.
מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 10-12 דקות (תלוי ברמת הצלייה שאתם אוהבים.
מוציאים את הקרוטונים ומצננים בטמפרטורת החדר. מגישים בתוך מרק או סלט.
אחסון: לשמירה על טריות הקרוטונים ומניעת עובש מומלץ לאחסן את הקרוטונים בצנצנת אטומה.
בנינו, אין דבר כזה מרק מושלם בלי קרוטונים.. בואו לבחור מרק שילך נהדר עם הקורטונים שלכם:
- מרק גריסים - הגרסה בהטוחה
- מרק עגבניות - מתכון זריז
- מרק אפונה - סימך ומושלם!
- מרק בצל - צרפתי מוקרם
- מרק מינסטרונה - מלא ביקרות
ואם אתם ממש אוהבים מרקים, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> מתכוני מרקים מכל הסוגים
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!