
מרק גריסים וירקות • מתכון מפנק ועשיר במיוחד
על ידי FoodisGood מנות ראשונות, מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מרק ירקות עם גריסים שיחמם וישביע אתכם גם בימים הכי קרים של החורף! הגריסים מלאים ביתרונות בריאותיים, מינרלים וסיבים תזונתיים והכי מושלם לשלב אותם במרקים. מרק עם עוף, ירקות וגריסים מדהים!
- סיר מרק גדול
הוראות הכנה
בסיר המרק מחממים כף שמן ובה מטגנים 2-3 שוקי עוף כדקה מכל צד.
מוסיפים לסיר את הבצל והעגבנייה, מערבבים ומטגנים עוד כדקה.
ממלאים חצי סיר עמוק במים, מחממים על להבה בינונית-גבוה ומוסיפים את שאר הירקות.
מוסיפים לסיר חופן גריסי פנינה שטופים וגם כורכום ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך כשעה כשאר הסיר מכוסה חלקית עם פתח קטן ליציאת האדים.
מוסיפים תבלינים: אבקת מרק פטריות ועוף, פלפל שחור וכוסברה קצוצה ומערבבים את הכל ביחד, רתיחה אחרונה והמרק מוכן.
*טיפ: אל תשכחו לוודא שהגריסים במרק רכים בדיוק כמו שאתם אוהבים אותם, אם לא, המשיכו בבישול המרק עוד כרבע שעה.
אנחנו כל-כך אוהבים גריסים שהכנו עליהם כתבה שלמה! רוצים ללמוד על היתרונות הבריאותיים המלאים של הגריסים? כנסו לכאן >> הכל על גריסים
עוד מרקי גריסים שאהבנו:
עוד מתכוני מרקים בריאים:
שיתוף >>