9 מתכוני עוגות קצפת לאירוח מושלם
היא חגיגית, אוורירית, מרשימה והכי חשוב – כל כך טעימה! קצפת היא אחד המרכיבים המרגשים שיש לעוגות להציע והחלטנו לרכז כמה מתכונים מרשימים במיוחד לעוגות קצפת מדהימות!
היא חגיגית, אוורירית, מרשימה והכי חשוב – כל כך טעימה! קצפת היא אחד המרכיבים המרגשים שיש לעוגות להציע והחלטנו לרכז כמה מתכונים מרשימים במיוחד לעוגות קצפת מדהימות!
עוגת ויקטוריה הקלאסית היא עוגת ספוג מרשימה עם שכבות של קצפת וריבה. עוגה נוסטלגית מלאה בטעמים. אם אתם מחפשים להרשים את האורחים בלי הרבה מאמץ, זו העוגה בשבילכם.
על ידי FoodisGood
המתכון של ליאת וענונו מ"קצפת ודובדבן" לעוגת נס קפה קלה להכנה. עוגה יפה וטעימה במיוחד לצד הקפה של הבוקר.
על ידי FoodisGood
אחרי שנוגסים מהשכבה העליונה שמתפוצצת בפה, מתגלה מרקם קרמי וטעים בטעם נס קפה ואז - השכבה הפריכה והמענגת.. וכל זה ביחד, בקצרה - עוגת קצף קצפת!
קינוח שהוא גם עוגה - עוגה שהיא גם קינוח! מתכון מעולה לפבלובה יפהפיה עם קצפת ותותים - אין אחד לא ישמח לקבל! כמו כן, המתכון כשר לפסח, כך שניתן ליהנות מהקינוח המיוחד הזה גם בפסח.
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי
עוגת תותית היא העוגה המושלמת לניצול מקסימלי של עונת התותים. היא יפה ומקורית והטעם? נסו ותיווכחו.
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי
אחרי שתכינו את עוגת הגבינה הזו, לא תחליפו את המתכון לעולם. עוגת גבינה עשירה בטעמים, גבוהה ומרשימה והכי חשוב טעימה. עוגת גבינה יפה כזאת שמגישים עם קצפת ותותים, אין יותר טוב מזה.
רולדה מיוחדת במילוי קצפת, בננות וקרמל. עוגה מקסימה ומושקעת מומלצת במיוחד לאירוח או ליום הולדת.
עוגת סברינה מהממת שכול הזמן תתגעגעו להכין :)
אפיתי לשישי שבת ויאמממ הכול נגמר!...קלה להכנה ולא מצריכה הרבה עבודה בכלל והכי חשוב שווה כול ביס וביס....ובמיוחד עם הקצפת מעל:)..
אז ייאלה הוציאו מצרכים ומיקסר...
על ידי liemyahias3
מתכון לעוגת שכבות מענגת של בצק פריך ושוקולד עם קצף ביצים. עוגה יפה, טעימה ומושקעת, מומלצת מאוד לאירוח.
על ידי Mazal Gershon
בצק נהדר שמכינים ממש בקלות ומתבלים היטב עם תערובת זעתר ושמן זית, או במילים אחרות – פיתה זעתר. היום נלמד להכין את המאפה הפשוט והכל-כך טעים הזה.
המשך קריאהמאפה נפלא שנראה מדהים ולמעשה מורכב מ-5 מצרכים פשוטים שיש בכל בית. טארט של תפוחי עץ מקורמלים בתחתית בצק פריך מעולה, השניים משתלבים בצורה מדהימה ויוצרים את הקינוח הצרפתי המסורתי והכל-כך אהוב הזה.
המשך קריאהעוגת גבינה שמכינים בקערה אחת, אופים בחום גבוה עד שהיא שחומה ממש ומוציאים כשנדמה שהיא עדין לא מוכנה. אחרי זמן מנוחה, פשוט אי אפשר להפסיק ליישר אותה, בזכות המרקם שנמס בפה וטעם מיוחד שמתקבל מהמעטפת השחומה שלה. לגרסה ללא גלוטן מחליפים את הקמח בקורנפלור
המשך קריאה