FoodisGood

22 מתכונים עם גבינות שנשארו במקרר

לבנה, בולגרית, קוטג' או צהובה, תמיד כשנשארות גבינות במקרר ורגע לפני שעובר התאריך, כדאי לנסות להשתמש בהן. קבלו 22 מתכונים שכדאי להכין מגבינות שנשארו במקרר!

מתכונים מתוקים מגבינות לבנות שנשארו במקרר

כך תכינו צ'יפס הולנדי במרקם מושלם

הצ'יפס ההולנדי ידוע במרקמו המושלם – פריך מבחוץ ורך מבפנים, וזאת בזכות שיטת הטיגון הכפולה שלו. הכנת הצ'יפס אמנם דורשת קצת סבלנות אבל התוצאה פשוט נהדרת. את הצ'יפס ההולנדי נוהגים לטבול בהרבה מיונז.

חטיף יוגורט קפוא ב-5 דקות עבודה

חטיף קפוא לאוהבי היוגורט – חיתוכיות יוגורט עם פירות וגרנולה שממש קל להכין! חטיף מפתיע בטעמו ששומרים במקפיא ונהנים בכל פעם מחדש!

8 דברים שלא ידעתם שלימון יכול לעשות

לא רק תיבול לסלט: הוא בריא יותר, ושימושי יותר ממה שחשבתם! החל מבישול בשר, שמירה על טריות האבוקדו ועד לשמירה על סוכר חום. גלו כיצד לימון יכול לעזור לכם בחיי היום-יום במטבח + 3 טיפים חשובים לשימוש בלימון.

8 מילויים מנצחים למלאווח אפוי

רוצים לשדרג את המלאווח הרגיל ולהפוך אותו למאפה ממולא מעניין? אספנו עבורכם 8 מתכונים למילויים מעניינים וקלים להכנה למאפה מלאווח ממולא ואפוי בתנור. המדריך המלא למלאווח ממולא!

דילוג לתוכן