מתכון לסלט קינואה מקסיקני שמכינים עם חזה עוף, אבוקדו ושלל דברים טובים נוספים! סלט בריא שיכול להיות מנה עיקרית בפני עצמו או מוגש כתוספת מעניינת לארוחה.
מצרכים:
(לשתי מנות)
- 1 כוס קינואה מוכנה >> למתכון להכנת קינואה
- 240 גרם חזה עוף מבושל, חתוך לקוביות >> למתכון לחזה עוף בתנור
- 1 כוס שעועית שחורה מסוננת (לא חובה)
- 1/2 כוס תירס
- 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
- 1/2 אבוקדו, חתוך לקוביות
- 1 כף שמן זית
- מיץ מ – 1/2 ליים
- מלח ופלפל
לקישוט:
- 1/4 כוסברה טרייה, קצוצה
- זיתי קלמטה ללא הגלעין
הוראות הכנה:
- מכינים את הקינואה בהתאם להוראות ההכנה שעל האריזה.
- בקערה גדולה, מערבבים את שאר מרכיבי הסלט ולאחר שהקינואה מוכנה, מוסיפים גם אותה.
- מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מפזרים כוסברה טרייה מעל, זיתי קלמטה ומגישים.
בתאבון!
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים: