FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

סלט קינואה וחזה עוף בסגנון מקסיקני

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מתכון לסלט קינואה מקסיקני שמכינים עם חזה עוף, אבוקדו ושלל דברים טובים נוספים! סלט בריא שיכול להיות מנה עיקרית בפני עצמו או מוגש כתוספת מעניינת לארוחה.

מצרכים:

(לשתי מנות)

  • 1 כוס קינואה מוכנה >> למתכון להכנת קינואה
  • 240 גרם חזה עוף מבושל, חתוך לקוביות >> למתכון לחזה עוף בתנור
  • 1 כוס שעועית שחורה מסוננת (לא חובה)
  • 1/2 כוס תירס
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • 1/2 אבוקדו, חתוך לקוביות
  • 1 כף שמן זית
  • מיץ מ – 1/2 ליים
  • מלח ופלפל

לקישוט:

  • 1/4 כוסברה טרייה, קצוצה
  • זיתי קלמטה ללא הגלעין

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הקינואה בהתאם להוראות ההכנה שעל האריזה.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את שאר מרכיבי הסלט ולאחר שהקינואה מוכנה, מוסיפים גם אותה.
  3. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מפזרים כוסברה טרייה מעל, זיתי קלמטה ומגישים.
    בתאבון!

אוהבים קינואה? אל תפספסו!

לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:

עוד סלטים בריאים ומזינים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email