תוסיפו עוד שכבה: 9 עוגות שכבות מרשימות
אנחנו אוהבים אותן קרות וגם חמות. אוהבים אותן מלאות בשוקולד או אולי בכלל עוגת וניל. אבל כשיש כמה שכבות – השמחה כפולה! 9 העוגות הבאות ימלאו כל חשק לעוגה, בגדול!
אנחנו אוהבים אותן קרות וגם חמות. אוהבים אותן מלאות בשוקולד או אולי בכלל עוגת וניל. אבל כשיש כמה שכבות – השמחה כפולה! 9 העוגות הבאות ימלאו כל חשק לעוגה, בגדול!
מחפשים עוגה מפנקת במיוחד ליום הולדת לחברים? העוגה הזאת בדיוק בשבילכם! עוגת שכבות קרם אוראו מושחתת ומפתיעה.
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי
מתכון לעוגת 3 שכבות שוקולד - שכבת פאדג', מוס שוקולד וגנאש. מתאימה מאוד ליום הולדת לילדים וגם למבגרים.
על ידי כרמית מ. דהאן
המתכון של אודליה כהן הרשקוביץ' לעוגת 3 סוגי שוקולד עם פצפוצי אורז וגנאש שוקולד. עוגת שוקולד מושחתת שמתאימה גם לרגישים לגלוטן.
על ידי FoodisGood
עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה נהדרת וממכרת במיוחד, קלה מאוד להכנה ומומלצת בעיקר לאירוח.
על ידי אגמים - שרון טויטו
את המתכון לעוגה המוצלחת הזו קיבלתי לפני המון שנים מאחותי הגדולה, הטעם נשאר בזיכרון. עוגת שכבוד עם דבש ויין שמתאימה לראש השנה או לכל יום אחר.
על ידי Linda's Home Made
אם אתם אהבים ליצור ולשחק במטבח, העוגה הזא בדיוק בשבילכם! עוגת וניל / שוקול שח-מט מדליקה שהרבה יותר קל להכין ממה שחושבים. הילדים אוהבים במיוחד.
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי
מתכון לעוגת שכבות מענגת של בצק פריך ושוקולד עם קצף ביצים. עוגה יפה, טעימה ומושקעת, מומלצת מאוד לאירוח.
על ידי Mazal Gershon
המתכון בהחלט מתאים לאלו שנהנים מהחיים - מתכון לעוגת שחיתות מעולה עשוייה מ-4 שכבות + ציפוי שוקולד. עוגה מושלמת ומרשימה במיוחד, מתאימה מאוד ליום הולדת למבוגרים.
המתכון של מעיין מסיכה לעוגת בומב 6 שכבות ללא אפייה כלל! עוגה שמשגע את האורחים (מתאימה מאוד ליום הולדת למבוגרים).
הכינו עוגת בומב עם קינדר בואנו, נוטלה ועוד הפתעות..
על ידי FoodisGood
בצק נהדר שמכינים ממש בקלות ומתבלים היטב עם תערובת זעתר ושמן זית, או במילים אחרות – פיתה זעתר. היום נלמד להכין את המאפה הפשוט והכל-כך טעים הזה.
המשך קריאהמאפה נפלא שנראה מדהים ולמעשה מורכב מ-5 מצרכים פשוטים שיש בכל בית. טארט של תפוחי עץ מקורמלים בתחתית בצק פריך מעולה, השניים משתלבים בצורה מדהימה ויוצרים את הקינוח הצרפתי המסורתי והכל-כך אהוב הזה.
המשך קריאהעוגת גבינה שמכינים בקערה אחת, אופים בחום גבוה עד שהיא שחומה ממש ומוציאים כשנדמה שהיא עדין לא מוכנה. אחרי זמן מנוחה, פשוט אי אפשר להפסיק ליישר אותה, בזכות המרקם שנמס בפה וטעם מיוחד שמתקבל מהמעטפת השחומה שלה. לגרסה ללא גלוטן מחליפים את הקמח בקורנפלור
המשך קריאה