מתכון לסלט בטטה קריספי עם צ'יפס בטטה דק דק, אגוזים, צנוברים, פטריות וכל טוב. סלט ירוק משודרג על בסיס עלי בייבי וברוטב ויניגרט מרענן.
על ידי שני שרבטוב
אין יותר טעים מצ'יפס בטטה! הוא כתום, הוא פריך והוא משלב מתיקות ומליחות. מתכון קל וטעים לצ'יפס בטטה מטוגן או אפוי בתנור. מומלץ להכפיל כמויות.
על ידי Noa b
מתכון לפשטידת בטטה מעולה לארוחת ערב מהירה וגם לאירוח חלבי. ניתן להכין עם גבינת עזים וגם להקרים את הפשטידה עם גבינה צהובה. מתכון קל ומהיר.
על ידי FoodisGood
תוספת מעולה לכל ארוחה, מתכון לאורז עם גזר ובצל עם אפשרות להכנת אורז צהוב, לתוספת צבע וטעם למנה המושלמת. מעולה להגשה לאורחים, בחגים ושבתות.
על ידי FoodisGood
סלט מרענן וצבעוני שגם מקשט את שולחן השבת וגם מוסיף טעם נפלא לכל ארוחה - סלט של סלק וגזר חי מגורדים בתיבול מעולה וקל להכנה. בתאבון..
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון
מתכון לעוגת גזר קלה והכי טובה שתטעמו. בנוסף, המתכון הוא פשוט וקל כך שגם אם אתם לא אופים מנוסים, היכנסו למטבח והכינו את העוגה הפשוטה והטעימה הזאת. עוגה מהירה שמכינים בצי'ק.
על ידי FoodisGood
מרק דלעת כתום, מתקתק וקטיפתי. מתאים להכנסת אורחים כמנה ראשונה, או לארוחת ערב חמימה וטעימה. מתכון פשוט ומהיר להכנת מרק דלעת עם גזר ובטטה. ניתן להכין מרק חלבי (בתוספת שמנת) או פרווה.
על ידי FoodisGood
מתכון לדלורית אפויה בתנור שקל להכין והכי כיף לאכול כתוספת לארוחה. הדלורית מלאה בערכים תזונתיים, משביעה ויכולה אף לשמש כארוחת ערב קלילה בפני עצמה.
על ידי FoodisGood
מתכון לקובה דלעת שכל אחד יכול להכין - את הקובות ממלאים בבשר טחון ומבשלים במרק עגבניות וסלרי מושלם. במתכון תמצאו הדרכה להכנת בצק סולת, מילוי בשר ומרק לקובה,
על ידי אילנית בניזרי
קציצות עדשים וירקות בריאות, קלות להכנה, טעימות טעימות שמתאימות לילדים ולמבוגרים. מושלמות לארוחת ערב בריאה לצד יוגורט. הלביבות משלבות מגוון ירקות, ירק ותבלינים.
על ידי Sagit Malki
בלי השרייה ובלי בלגאן - מתכון למרק עדשים כתומות קל וטעים שיחמם אתכם ביום קר. העדשים הכתומות מכילות שלל ויטמינים חשובים לגוף, הן מתבשלות במהירות מה שהופך אותן מושלמות להכנת מרק מזין וטעים אבל גם מהיר. ניתן לטחון את המרק למרקם קרמי או להשאיר את העדשים שלמות. תיהנו מהמרק המושלם הזה!
על ידי אילנית בניזרי
זר פרחים אביבי , יפהפה , ריחני וטעים. מתכון לקיצ'רי - אורז עם עדשים אדומות / כתומות מהמטבח העירקי. תוספת משביעה מאוד לכל ארוחה. מתכון לא מסובך ומאוד פשוט להכנה, מוגש לכולם באהבה..
על ידי ליאת קאדר