חבילת ברוקולי קפוא וכל גבינה שתמצאו אצלכם במקרר יצרו לכם ממש בקלות ארוחת ערב מזינה וטעימה במיוחד! את הפשטידה הזאת כולם אוהבים.
.מתכון: פשטידת ברוקולי וגבינות
מתאימה לילדים ולכל המשפחה. פשטידה מעולה לארוחת ערב, שילוב מוצלח של תירס וגבינות.
מתכון: פשטידת תירס
פשטידת פטריות וגבינות נהדרת לאורחים שמגיעים בהפתעה, ניתן להשתמש כמעט בכל גבינה מלוחה שיש בבית. מערבבים את המצרכים ושמים בתנור – ממש קלה להכנה וטעימה.
מתכון: פשטידת פטריות וגבינות
אוהבי קישואים – מחפשים את המתכון לפשטידה הכי מנחמת וטעימה? מצאתם! המתכון הזה סופר קל להכנה וכולו מתרכז בשילוב המושלם של קישואים וגבינות.
מתכון: פשטידת קישואים
מתכון לפשטידת בצל חלבית, קלה להכנה וטעימה במיוחד. פשטידה עשירה עם בצל לבן / סגול, בצל ירוק, פטריות וקוטג'.
מתכון: פשטידת בצל חלבית
השילוב של הכרובית והגבינות עובד מצוין ולבסוף מתקבלת פשטידה בטעם נפלא. המתכון מאוד קל להכנה וניתן לשנות ולגוון בגבינות ובתיבול לפי טעם אישי.
מתכון: פשטידת כרובית וגבינות
מתכון לפשטידת בטטה מעולה לארוחת ערב מהירה וגם לאירוח חלבי. ניתן להכין עם גבינת עזים וגם להקרים את הפשטידה עם גבינה צהובה. מתכון קל ומהיר.
מתכון: פשטידת בטטה
פשטידה שהיא להיט נצחי לכל המשפחה, מושלמת למשפחות גדולות.
מתכון: פשטידת פסטה וגבינות
אוהבי מנגולד – סידרנו לכם מתכון זריז ומוצלח להכנת פשטידת מנגולד זריזה שהכי מתאימה לארוחת ערב בריאה / אירוח חלבי ועוד..
מתכון: פשטידת מנגולד
פשטידת כרישה וגבינות קלאסית שתמיד משתלבת נהדר בשולחן אירוח חלבי. מאוד מתאימה לשבועות אבל לא רק. מתכון מעולה!
מתכון: פשטידת כרישה
מרשימה, טעימה ומתאימה לארוחת ערב וגם לאירוח חלבי. ניתן לשלב גבינות שונות מהמקרר. פשטידה תרד מהירה שגם ילדים אוהבים.
מתכון: פשטידת תרד וגבינות
כדאי לדעת – לא כל הפשטידות מתאימות להקפאה, אבל רובן כן, במיוחד פשטידות חלביות. כדי להקפיא פשטידה יש לצנן אותה לטמפרטורת החדר ואז לחלץ אותה בזהירות מהתבנית ולעטוף היטב בנייר אפייה ומעליון ניילון נצמד. כדי להפשיר פשטידה יש להניח אותה במקרר למשך הלילה ואז לחמם במיקרוגל או בתנור.
התשובה היא כן – בכל פשטידה ניתן לשנות מרכיבים. ירקות / תבלינים וגם גבינות ניתן להחליף. בהחלפת גבינות בפשטידה יש להחליף גבינה רכה בגבינה רכה אחרת (למשל גבינה לבנה בשמנת חמוצה) וגבינה קשה בגבינה קשה אחרת (למשל בולגרית בפטה). שימו לב שלגבינות שונות טעמים שונים ובעיקר רמת מליחות שונה ולכן יש להתאים את התבלינים.
אם הפשטידה שלכם לא יציבה יכול להיות שניסיתם לחתוך אותה לפני שהיא התקררה – כל פשטידה שיוצאת מהתנור צריכה לעבור לפחות 20 דקות של צינון כדי שתוכלו לחתוך אותה ולשמור עליה יציבה. עוד דבר שיכול להפוך פשטידה ללא יציבה היא ירקות מימיים, לכן, כשאתם מוסיפים ירקות לבלילת הפשטידה חשוב לסחוט אותם היטב לפני ההוספה.