FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ספגטי בולונז בסיר אחד

זו כנראה ארוחת הצהריים הבשרית הכי זריזה שתכינו – ספגטי ברוטב בולונז שמכינים בסיר אחד בלבד! תופתעו לגלות שלמרות שהמנה מאוד קלה להכנה הטעם והמרקם נפלאים!

מתכון לספגטי בולונז בסיר אחד

זמן עבודה: 15 דקות | סיר בישול גדול מאוד

מצרכים:

  • כף שמן זית
  • בצל קצוץ
  • גזר מגורר
  • גבעול סלרי קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 600 גרם בשר בקר טחון
  • 2 חבילות רסק עגבניות קטן
  • 2 פחיות עגבניות מרוסקות (400 ג' כל אחת)
  • 3 כוסות מים רותחים + כף אבקת מרק עוף
  • 250 גרם ספגטי ארוך
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. משתמשים בסיר גדול ועבה – מחממים כף שמן ובו מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא הופך שקוף.
  2. מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים יחד כ-3 דקות, מערבבים מידי פעם.
  3. מוסיפים שום ומטגנים עם שאר הירקות כחצי דקה.
  4. מוסיפים בשר טחון ובעזרת כף עץ מפוררים אותו בסיר כך שלא יישארו גושי בשר גדולים בכלל.
  5. מטגנים על להבה בינונית-גבוהה תוך כדי ערבוב, עד שהבשר כולו מוכן ומשנה צבעו לחום.
  6. מוסיפים פנימה רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מים רותחים (עם אבקת המרק) ומביאים לרתיחה.
  7. כשרותח – מוסיפים את הספגטי, מנמיכים להבה לבינונית, מערבבים היטב ומבשלים את הספגטי ברוטב כ-15 דקות ללא מכסה.
  8. מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 5 דקות.
  9. בודקים שהספגטי מוכן, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומסירים מהאש.
    בתאבון!

לגרסה הקלאסית >> מתכון לרוטב בולונז מקצועי

עוד מתכונים מהירים עם בשר טחון:

  1. פאי רועים – פשטידת בשר בתנור
  2. מתכון לקציצות המבורגר מבשר טחון
  3. עראייס עסיסי
  4. בורקס בשר אישיים בבצק עלים

אוהבים פסטה? אל תפספסו:

קבלו השראה למנה הבאה שלכם

דילוג לתוכן