FoodisGood

פרגיות מטוגנות בתיבול הכי טעים שיש

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
ההכנה סופר קלה והתוצאה מושלמת! מתכון לפרגיות במחבת עם תיבול בסיסי אבל מנצח. המתכון מתאים לילדים ולכל המשפחה. כולל הצעות הגשה וטיפים לפרגיות מושלמות.

זמן עבודה: 10 דקות | 5 סועדים

מצרכים:

  • 1 קילו פרגיות ללא עצם – חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • 2 שיני שום כתושות או כף אבקת שום

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים שמן עם תבלינים ושום.
  2. מוסיפים את הפרגיות ומערבבים היטב לציפוי אחיד, מומלץ לכסות את הקערה ולהניח במקרר לחצי שעה.
  3. משתמשים במחבת גדולה, רחבה וכבדה, מחממים על אש גבוהה וכשהמחבת חמה מנמיכים לחום בינוני, מטגנים את הפרגיות עד להזהבה מכל צד.

טיפים והערות לפרגיות מושלמות

  • כדאי להשתמש במכסה למחבת כדי למנוע מהשמן לקפוץ על הבגדים בזמן הטיגון.
  • לפרגיות רכות (שמתאימות לילדים) ניתן להעביר את הפרגיות מיד כשהן מוכנות לקערת זכוכית ולכסות מיד בניילון נצמד.
  • אם אתם אוהבים את הפרגיות שלכם חריפות כדאי להוסיף לתערובת התבלינים גם 1/2 כפית פפריקה אדומה חריפה ו/או שבבי צ'ילי.
  • כיוון שהפרגיות עבות יותר מחזה עוף מומלץ לחצות אותן ולטגן בסבלנות על להבה בינונית-נמוכה כדי שהן יהיו מוכנות היטב מבפנים.
  • להגשה מומלץ להכין מראש תפוחי אדמה אפויים בתנור | אורז צהוב | וסלטים טריים

עוד מתכוני פרגיות שאסור לכם לפספס:

מתכוני עוף קלים לצהריים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.