Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/tomato-and-chickpea-soup/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק חומוס – זה המתכון הכי טוב שיש!

על ידי FoodisGood  , , , , ,

המתכון של ליאורה אברמוב למרק מחמם במיוחד שמשלב גרגירי חומוס, עגבניות, סילאן ופסטה. מרק שכל אחד יאהב!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 25 דקות
  • 15 דקות

    2 שעות 10 דקות

    2 שעות 25 דקות

  • סיר מרק גדול

מצרכים למתכון

2 בצלים קצוצים

4 כפות שמן זית

6 שיני שום כתושות

400 גרם עגבניות מרוסקות (קופסת שימורים)

כף רסק עגבניות

2 כוסות חומוס סנפרוסט

מלח ופלפל

6 כוסות מים רתחים

1 כף אבקת מרק צח

כפית פלפל חריף

כף סילאן

חופן פסטה

הוראות הכנה

בסיר עמוק נטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד שהוא הופך שקוף.

נוסיף שיני שום כתושות, עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, נערבב ונטגן יחדיו כ- 5 דקות.

נוסיף לסיר גרגירי חומוס, תבלינים, מים רותחים מעורבבים עם אבקת מרק, וסילאן.

נביא לרתיחה, ננמיך ללהבה קטנה ונבשל את המרק עם מכסה (להשאיר פתח קטן) במשך כשעתיים.

10 דקות לקראת סוף הבישול נוסיף לסיר חופן פסטה ונמשיך לבשל כ- 10 דקות, או עד שהפסטה מוכנה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן