מתכוני קציצות מטוגנות
אנחנו אוהבים אותן על חלה טרייה בשישי בצהריים או בכל יום אחר בשבוע. קציצות מטוגנות ניתנות להכנה במגוון טעמים. בעמוד הבא תמצאו אוסף מתכונים לקציצות מטוגנות: קציצות בשר, עוף, דגים, קציצות ירק צמחוניות, ירקות, בורגול ועוד..
Refresh | This website www.foodisgood.co.il/fried-fritters-recipes/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh. |
אנחנו אוהבים אותן על חלה טרייה בשישי בצהריים או בכל יום אחר בשבוע. קציצות מטוגנות ניתנות להכנה במגוון טעמים. בעמוד הבא תמצאו אוסף מתכונים לקציצות מטוגנות: קציצות בשר, עוף, דגים, קציצות ירק צמחוניות, ירקות, בורגול ועוד..
קציצות שנחטפות עוד לפני שיצאו מהמחבת! קציצות ערוק אלו קציצות ירק עירקיות מטוגנות שתמיד תמיד נגמרות, יש בהן תפוחי אדמה, פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים. מומלץ מאוד להכין בשישי בבוקר ולאכול עם חלה טרייה.
על ידי המטבח של שרית
שינוי קל למתכון של קציצות ירק ותוספת של כרובית ובטטה מתוקה נותן טוויסט מעניין וטעים במיוחד לקציצות הירק הרגילות.
על ידי כרמית מ. דהאן
מתכון לקציצות ירק וחזה עוף קלות קלות והכי טעימות שיש, ניתן לאכול כשהן חמות וגם קרות, מתאימות בתוך סנדוויץ' וגם ליד תוספת טעימה.
על ידי Linda's Home Made
מתכון לקציצות עוף / בקר / דגים. מתכון קלאסי ופשוט שכל אחד יכול להכין. כי קציצות עושים באהבה או לא עושים בכלל.
בלי ביצה ובלי פירורי לחם ועם תוספת עגבנייה מתקבלות קציצות עוף עסיסיות ובריאות, מלאות בירקות ומומלצות לילדים ומבוגרים כאחד. לאחר טיגון הקציצות ניתן להכניס לרוטב עגבניות.
על ידי טלי אלעזר
מתכון קל לקציצות מחזה עוף מטוגנות מבית אמא. קציצות עוף טחון שילדים הכי אוהבים! המתכון פשוט וקל. ניתן להכין את הקציצות מטוגנות / אפויות / ברוטב אדום.
על ידי אילנית בניזרי
אלתור של הרגע האחרון הוביל למתכון יוצא מן הכלל לקציצות בורגול מטוגנות שנחטפות בשנייה שיוצאות מהמחבת. אני ממליצה מניסיון שלי להכין כמות גדולה של קציצות מראש פשוט כיוון שההכנה לוקחת זמן והקציצות נגמרות מהר מאוד.
על ידי המטבח של שרית
לביבות תפוחי אדמה וקמח מצה - המתכון ללביבות תפוחי אדמה של אמא שלי ז"ל. לביבות מעולות, טעימות ומשביעות. כשרות לפסח.
על ידי אילנית בניזרי
המתכון של דניאל ללביבות תירס ממכרות במיוחד שנחטפות ברגע שהן יוצאות מהמחבת. לביבות מטוגנות, מהירות הכנה וטעימות טעימות שכל אחד יאהב.
על ידי FoodisGood
את פשטידת המחמאר המרוקאית כולנו מכירים, אבל הפעם החלטתי להכין מאותם המצרכים קציצות טעימות שנחטפות בשניות. מומלץ להכין!
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו
מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד ללביבות כרובית שילדים ומבוגרים אוהבים. לביבות נהדרות לארוחת צהריים או ערב צמחונית וטעימה. קל להכין, כיף לאכול! ניתן להכין לביבות כרובית אפויות או מטוגנות.
על ידי Linda's Home Made
אם נשאר לכם אורז משבת או אם סתם בא לכם לביבות אורז פריכות וממכרות, עם מרכיבים שזמינים בכל בית, זה המתכון בשבילכם. רצוי מאוד לאכול חם כשהלביבות עוד פריכות.
על ידי Linda's Home Made
מתכון לקובה פטטה מהמטבח העירקי שלמדתי מחמותי - קציצות מטוגנות מבצק תפוחי אדמה במילוי בשר. מומלץ מאוד להכין כמות כפולה כי זו היא הקובה הטעימה ביותר! אצלי היא נחטפת מהמחבת!
על ידי המטבח של שרית
קציצות בולט מוצלחות וטעימות שמתאימות להגשה עם קוסקוס, אורז או כל תוספת אחרת. את הקציצות ניתן להכין עם בשר טחון או עוף טחון או שילוב של השניים.
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו
קציצות המבורגר קלאסיות, פשוטות וקלות להכנה שניתן להכין על הפלנצ'ה, על המנגל, בטיגון או בתנור. המבורגר מעולה שכולם אוהבים - מתאים לילדים ולמבוגרים כאחד.
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון
לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי טעימים. כמה מצרכים בסיסיים ויש לכם לביבות טונה כל-כך טעימות שהן נחטפות ישר מהמחבת. מומלצות לארוחת צהריים או ערב טעימה וקלה להכנה.
על ידי המתכונים של שושי מאיר
המתכון של טובה ש. לקציצות דגים מטוגנות עם קמח מצה. קציצות מעולות לפסח ולכל השנה שילדים וגדולים אוהבים! קציצות מושלמות שנחטפות מהמחבת.
על ידי FoodisGood
כשאין הרבה זמן וכשרוצים להכין לילדים קציצות טעימות אך פשוטות כדאי מאוד להכין את בציצות הטונה הללו. קציצות משימורי טונה וקישואים נהדרות, קלות וטעימות.
על ידי כרמית מ. דהאן
מתכון לאצבעות תירס וגבינה מדליקות לארוחת ערב מקורית וטעימה. אצבעות מטוגנות מושלמות כנשנוש.
על ידי FoodisGood
עוד אלתור מוצלח הוביל לקציצות פרגיות שהסתברו כהצלחה מסחררת. את הקציצות אפשר לאפות בתנור או לטגן. מתאימות בסנדוויץ' או לצד אורז.
על ידי המטבח של שרית
מתכון לקציצות מנגולד (עלי סלק) מטוגנות, קלות להכנה וטעימות במיוחד. קציצות פריכות שמומלץ לאכול חמות. מתאימות לצד אורז וגם בתוך כריך.
על ידי טלי אלעזר