FoodisGood

12 תוספות ומנות צד לעל האש מוצלח!

אספנו 12 מתכונים למנות ראשונות, מנות צד ותוספות מומלצות לעל האש מוצלח! תפוחי אדמה מכל הסוגים, סלט טבולה, אנטיפסטי, חצילים, אורז ועוד >>

צ'יפס בטטה • המתכון הכי טעים שיש!

אין יותר טעים מצ'יפס בטטה! הוא כתום, הוא פריך והוא משלב מתיקות ומליחות. מתכון קל וטעים לצ'יפס בטטה מטוגן או אפוי בתנור. מומלץ להכפיל כמויות.

למתכון >> צ'יפס בטטה

תירס על האש – מתכון קל + טיפים

מתכון מושלם לתירס על האש (אופציה לחלבי או פרווה) + טיפים כיצד לבחור תירס טרי. הוספנו גם 4 מתכונים מובילים עם תירס (למכורים).

למתכון >> תירס על האש

פירה בטטה ותפוחי אדמה • מתכון פשוט ומוצלח

מתכון לפירה בטטה ותפוחי אדמה, במרקם קטיפתי ואוורירי. מתאים כתוספת לארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים, בנוסף ניתן להכין כמתכון לפירה בטטה פרווה לארוחה בשרית.

חציל בטחינה: בתנור וגם על האש

אחת המנות הראשונות הקלאסיות, אם לא הכי קלאסית שיש – חציל בטחינה! השילוב המושלם בין החציל הרך לטחינה החמוצה, הוא שילוב שקשה לעמוד בפניו. אז איך אתם אוהבים את החצילים שלכם? קלוי בתנור או אולי שרוף טוב טוב על הגריל? כך או אחרת, אנחנו בעד לנסות את 2 המתכונים, אז בואו נראה איך עושים את זה בקלי קלות.

למתכון >> חציל בטחינה

פוטטו מטוגנים • אקסטרה קריספי

מתכון ממכר במיוחד לפוטטו פריכים ומתובלים. קל להכנה ומושלם כתוספת לכל ארוחה. מתאים גם לעל האש.

למתכון >> פוטטו מטגנים

שעועית ירוקה מוקפצת • מתכון פשוט ומומלץ!

התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה – שעועית ירוקה מוקפצת עם שומשום ורוטב סויה. תוספת בריאה, טעימה וקלה להכנה. את השעועית הירוקה נקפיץ עם מגוון תבלינים ורטבים וכך תתקבל מנה מעולה לילדים ולמבוגרים שניתן להגיש לצד כל מנה עיקרית. מתכון פשוט, קל ומהיר!

סלט טבולה פשוט

מתכון לסלט טבולה מבורגול, עגבניות ועלים טריים. אני אוהבת את הסלט הזה כי הוא קל להכנה ומאוד בריא. הסלט מתאים כמעט לכל ארוחה. אצלי במשפחה אנחנו אוכלים אותו בארוחות חלביות ואפילו בעל האש, מומלץ בחום.

למתכון >> סלט טבולה

סלט חסה: 3 מתכונים לסלט המושלם + רוטב מנצח אחד

הדבר הכי טוב שאפשר להכין עם חסה הוא כמובן סלט חסה! אז איך מכינים סלט חסה מוצלח, אילו תוספות מומלצות ומה הוא הרוטב שהכי מחמיא לה?

למתכון >>  סלט חסה

אורז לבן • איך מכינים + 3 מתכוני אורז מיוחדים

למרות שהכנת אורז היא פשוטה וקלה, הוא עלול להישרף יחסית מהר. לכן תחילה נלמד איך מכינים אורז לבן מושלם, בדיוק כמו שאוהבים.

למתכון >> אורז לבן

צ'יפס מסעדות + 8 תיבולים מיוחדים

צ'יפס רך הוא צ'יפס עצוב. למעשה, אי אפשר אפילו לקרוא לו צ'יפס, אלא מקלות תפוחי אדמה. כדי שבפעם הבאה שאתם מכינים צ'יפס יצא לכם כמו במסעדות, פשוט עקבו אחר ההוראות הללו להכנת צ'יפס מסעדות אמיתי, בחרו תיבול מתאים והחלו לטגן.

הום פרייז מנצח! מתכון קל וטעים

מתכון קל להום פרייז ברוטב צ'ילי. הום פרייז ביתי בטעם כמו של מסעדות. יכול להתאים גם לטבעוניים.

 
למתכון >> הום פרייז

אנטיפסטי בתנור • מתכון לירקות אפויים ופריכים

מעבר לצבעוניות והיופי של המנה, אנטיפסטי הוא בריא ומומלץ כתוספת לכל ארוחה. מתכון לאנטיספטי נהדר לנשנוש, כמתאבן, כתוספת למנה, בתוך כריך, בסלט או כתוספת למנגל.

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן