אוסף מתכונים גדול במיוחד בו תוכלו לקבל השראה לארוחת חג הפסח. האוסף כולל מגוון מתכוני תוספות לפסח מכל הסוגים – אורז, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.. אז שתפו עם חברים לקראת החג :)
מתכון לתפוחי אדמה מעוכים קריספיים ומושלמים שיכולים בקלות לשדרג את ארוחת החג. הם טעימים כמו צ'יפס, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.
מתכון: תפוחי אדמה מעוכים
כרובית בתנור שתגנוב את ההצגה מכל תוספת אחרת שתניחו על השולחן, לא תאמינו אבל הכרובית הזאת מצריכה 4 מרכיבים בסיסיים בלבד!
מתכון: כרובית שלמה בתנור
מתכון מנצח לאורז אדום עם תבלינים ורסק עגבניות. הטריק לאורז אחד-אחד הוא השריית האורז במי מלח לפני ההוספה לסיר.
מתכון: אורז אדום
משלבים כמון, פפריקה ואבקת שום ונהנים מתוספת ממכרת במיוחד – קוביות בטטה אפויה בתנור, קריספית מבחוץ ורכה מבפנים. זו תוספת נהדרת לכל האורחים!
מתכון: קוביות בטטה בתנור
במיה ברוטב עגבניות עסיסי שמכינים ממש בקלות! הסוד למנת במיה מנצחת הוא באופן ההכנה, קודם מטגנים קלות ורק לאחר מכן מוסיפים את הרוטב.
מתכון: במיה ברוטב עגבניות
קל להכנה, מלא בוויטמינים ומשמש כתוספת בריאה ומרעננת לכל ארוחה. מגישים לצד המון לימון ונהנים ממנת אורז שוברת שגרה.
מתכון: אורז עם תרד
השומר מאוד בריא ויהפוך את הארוחה להרבה יותר חגיגית. כשהוא צלוי בתנור עם תבלינים מתקבלת תוספת מופלאה לערב החג.
מתכון: שומר בתנור
מפתיע, אוורירי ומושלם – מתכוני קוסקוס מקמח תירס שיוצאים נהדר! לא תאמינו כמה זה קל להכנה.
מתכון: קוסקוס ללא גלוטן
את התבשיל הזה כולנו מכירים – תבשיל אפונה וגזר ברוטב עגבניות עסיסי, זה ממש קל להכנה ומשדרג כל ארוחה!
מתכון: אפונה וגזר
תפוחי האדמה מתבשלים מעט ברוטב האדום וסופגים את העסיסיות שלו. מומלץ מאוד להגיש על אורז לבן.
מתכון: תפוחי אדמה ברוטב אדום
האורז יוצא מתובל היטב וסופג את טעם הזעפרן ומיצי הבשר העסיסיים ומתקבלת מנה מדהימה הן מבחינת מראה והן מבחינת הטעמים המיוחדים.
מתכון: אורז זעפרן ובשר
תבשיל חומוס מרוקאי בשילוב תפוחי אדמה וברוטב עגבניות עסיסי. משלב תבלינים מיוחדים ויכול להיות תוספת נהדרת לשולחן החג. אפשר להכין את התבשיל פיקנטי ע"י הוספת קארי.
מתכון: תבשיל חומוס מרוקאי
הדרך המושלמת ליהנות מהמתיקות שיש לירק השורש הזה להציע, מבלי לאבד את המרקם והטעם שלו (מה שקורה בהרתחה).
מתכון: סלק צלוי בתנור
לפניכם מתכון לסלט כרובית בטחינה הכי טעים שיש – כרובית בתנור שיוצאת פריכה ומתובלת + טחינה במרקם חלק ומושלם.
מתכון: כרובית בטחינה
את השעועית הירוקה נקפיץ עם מגוון תבלינים ורטבים וכך תתקבל מנה מעולה לילדים ולמבוגרים שניתן להגיש לצד כל מנה עיקרית. מתכון פשוט, קל ומהיר!
מתכון: שעועית ירוקה מוקפצת
התוספת שכולם ידברו עליה, זו שתדהים את האורחים. מתכון לבטטות מקורמלות עם פקאנים, מעדן אמיתי.
מתכון: בטטה מקורמלת
אם אתם אוהבים אוכל טוב, כדאי לכם לטעום את המנה הבאה. מתכון מצוין לתפוחי אדמה בתיבול שום שמיר מעודן שיהפוך את התוספת האהובה למנה מדהימה.
מתכון: תפוחי אדמה שום שמיר
בשילוב עם פטריות טריות ובצל מטוגן הופך כבד העוף לטעים מאי פעם ויכול לשמש כמנת צד מעולה לכל ארוחה בשרית.
מתכון: כבד עוף מוקפץ
מקלובה מקצועית עם פרוסות חצילים, פרגיות, גרגירי חומוס, בצל ועגבנייה. עוגת אורז פרסי מדהימה שתרשים את כל האורחים! אם תעקבו באדיקות אחר המתכון תצא לכם מקלובה מהממת!
מתכון: מקלובה
החומוס הביתי מועדף על לא מעט אנשים, אם זה בגלל הטריות או בגלל שאנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו מכניסים לתוך המתכון, בלי הפתעות ובלי חומרים משמרים.
מתכון: חומוס
מעבר לצבעוניות והיופי של המנה, אנטיפסטי הוא בריא ומומלץ כתוספת לכל ארוחה.
מתכון: אנטיפסטי